X
 
 

Десислава Радева: Инцидентът с колата на НСО беше представен провокативно

11731 7
photo of Десислава Радева: Инцидентът с колата на НСО беше представен провокативно
Снимка: БГНЕС
Съпругата на президента Румен Радев - Десислава, заяви, че инцидентът с кола на НСО, когато служители на жандармерията спряха автмобила, с който се е движила тя, е бил представен провокативно от медиите.

„Имаше спиране на светофар, зад нас беше бус на жандармерията, от който слязоха тежко въоръжени шест момчета с бронежилетки и автомати. Обиколиха колата, аз стоях вътре и не знаех какво се случва. Тогава излезе момичето от НСО, за да се легитимира. В момента, в който той излезе, те отвориха вратата на шофьора и започнаха едва ли не да го хващат за ревера. Той се легитимира с карта. Аз стоях вътре и бях – ни жива, ни умряла”, разказа Радева в първото си телевизионно интервю пред bTV.

Радеви украсиха елхата в президентството (СНИМКИ)

Най-красивото нещо на Коледа са детските усмивки, които ни показват, че трябва да бъдем добри, че всеки от нас има нужда от подкрепа, о...

Тя беше категорична, че не се е случвало да шофира сама автомобил на НСО.

Съпругата на президента разказа още, че се е запознала с него преди 31 години. За първи път се видели на нейно ревю, докато тя работела като манекенка.

"Станахме много близки приятели, започнахме да излизаме, стана приятел и с майка ми. Тогава ми хареса като човек. Ние в годините се виждахме два или три пъти. Голямата любов на Румен Радев е изтребителят", каза още първата дама.

Мечтата на Десислава Радева била да учи журналистика, но не се осъществила. Работила е в рибоконсервна фабрика, после учила в Лесотехническия университет, но това не било нейното призвание. В крайна сметка завършва "Финанси и кредит" в УНСС.

Президентът: Внушават, че съпругата ми е хулиган

Държавният глава Румен Радев обвини държавни структури, че инициират супер продукции с участието на свидетели с интересно минало и мини...

По повод познанството си с водещия Слави Трифонов, Радева обясни, че то датира от 90-те години. "Съквартирантката в Студентски град го доведе една вечер, като се връщаше от купон. В 3 през нощта Слави започна да свири на виола. Впоследствие исках да емигрирам от България, а той ме разубеждаваше", спомня си още тя.

По думите ѝ има предимства да си жена на президента, но недостатъците са повече: "Срещам се с интересни хора и посещавам наистина забележителни места. Но недостатъците са, че губиш свободата си, анонимността."

"Получих страшно много критики, че имам кабинет в президентството. Да, имам. Такива кабинети са имали и другите съпруги на президентите. Охрана от НСО - да, имам. Такава са имали и другите президентши. На мен сега ми се налага да променям нагласите на хората, което е много трудно", допълни жената до държавния глава.

"Трудно бих си представила да командвам един генерал. Всичко - дрехи, гримове, идва от семейния бюджет. А той е формиран само от заплатата на Румен. Спекулира се с неговата пенсия, но до този момент той не е подал документи до НОИ", заяви Радева.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 4 Анонимен преди 11 месеца Профил на трол?
  Тази жена има груб селски характер, лишена от всякакъв женски финес. Проявява се като воинстващ простак.
 • Бай Йордан 3 Бай Йордан преди 11 месеца Профил на трол?
  Поглеждам тази сутрин новините и виждам статия за Десислава Радева.Поглеждам и коментарите от долу и виждам как дежурните по джафкане кучета джафкат ли джафкат...
 • Анонимен 3.1 Анонимен преди 11 месеца Профил на трол?
  Свърши и нещо полезно - заплакни си задника!
  : 0 !
 • Всека Деса президснша 2 Всека Деса президснша преди 11 месеца Профил на трол?
  Мулти-парясницата Деса Фатмак-лампазената кранта не само грозна и тъпа, но и нагла и алчна за привилегии, пари и секс! Също като мулти-парясницата Деса синоптичката на Роско сопола!
 • Анонимен 2.1 Анонимен преди 11 месеца Профил на трол?
  Или поне всяка Деса - метриса!
  : 0 !
 • българин 1 българин преди 11 месеца Профил на трол?
  Ах, горката, дрехи, гримове, всичко от едната скромна заплата на президента, а той така и още не отишъл в НОИ за пенсията, ей, какви хора бе, живеят по-оскъдно и бедно и от пенсионерите, като от много работа не им остава време да си уредят пенсията, а и ги тормозят с коли и жилища без пари, за храната - КОЙ знае, да ги ожалиш?!
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 11 месеца Профил на трол?
  Очаквам да изхълца, че с тая заплатка плащат и за парно, за вода, да ток, за интернет, за телефон, за кабелна телевизия, а и че сутрин сама купува банички с боза от Халите! За билети за трамвай не плаща, защото ще й излеза много по-скъпо ако трябва да плаща и билетите на всичките й гавази от УБО!
  : 1 !