X
 
 

Георги Марков: БСП искат пир по време на чума и ние няма да го допуснем

2222 26
Георги Марков: БСП искат пир по време на чума и ние няма да го допуснем
Снимка: БГНЕС
„Как не ви дойде на ум, че има бедствие в Перник и да кажете: Ние обявяваме война на бедствието, а не на правителството. Няма давност, може да поискате вот на недоверие и по-късно. Вие искате пир по време на чума."

Това каза депутатът от ГЕРБ Георги Марков по време на дебатите по вота на недоверие.

Нинова: Правителството вече е риск за България

Досега правителството беше вредно, сега е риск за България и всяка промяна към по-добро минава първо през оставката му. Това каза от па...

"И сега чуйте по-скоро избирателите да чуят към какво ни тласкате. Не да ходи премиера на България в Перник и да решава кризата, а да се върти конституционна ролетка и да припка с папката при президента. Напред, назад, не знам как ще постъпи. След това г-жа Нинова да припка при президента. Накрая разбира се, ще се намери трета политическа сила, която няма как една година преди изборите да не се направи на национално отговорна.

„Накрая да си дойдем на думата, за която вие искате. Служебно правителство, това предлагате. Това е върхът на национална безотоговорност. Да чака Перник служебни министри да си сменят секретарките, след това пиарките, да си намерят кабинетите, да си сложат портретите, да се запознаят защо е кризата, а след това да я решават. Това е пир по време на чума и ние няма да го допуснем. Искате да оставите България без парламент. Да няма, ако се наложи кой да промени бюджета. Да няма кой да пипне закона за водите. Искате президента да решава водната криза, който горкия, затова не е виновен“, посочи още Марков, цитиран от Фокус.

Той попита дали сериозно БСП мисли, че ГЕРБ е толкова лош или само така говори за пред електората. „Г-жа Нинова каза лятото: „Ще броим пилците на есен“ . Защо не ги броим пилците, зима стана, Атанасовден мина. Хайде да ги преброим в Бургас. Пилците са 10 % вашите пилци. Във Варна – трагедия 14 %. Създадохте политически булдозер и почнахте да ровите политически гроб на ГЕРБ в Хасково: Тетки, братовчедки, зълви, снахи“, коментира още Марков. „И какво стана като броим пилците в Хасково. Паднахте в гроба, който копаехте. Позор на политиката Йончева“, допълни още депутатът от ГЕРБ.

Депутатът от ГЕРБ заяви, че не мисли, че БСП са толкова безотговорни, а правят дебат за трупане на точки за изборите за парламент. "Според мен вие днес загубихте изборите 2021, защото не можахте да се надскочите, да ни подадете ръка, заедно да решим едно бедствие.

Приключиха дебатите по вота на недоверие (ВИДЕО)

Стана ясно, че гласуването на четвъртия вот на недоверие на БСП срещу третия кабинет на Борисов ще се проведе на 29 януари. Вотът е зар...

Случи се нещо наистина феноменално. За пръв път от 30 години в българския политически живот се създаде явление - тандем. Дует, сиамски близнаци. Премиерът на България, управлявал най-дълго България и един млад кмет в Перник. Стига съм хвалил само младите герберки, има и млади талантливи социалисти. Мен ме трогна това момче", каза той и припомни, че Станислав Владимиров е благодарил на правителството. Според него затова БСП ще загуби следващите избори.

Actualno.com

Етикети:

 • Янко 14 Янко преди 3 седмици Профил на трол?
  Така значи, Георги Марков призна, че управлението на ГЕРБ води до чума.
 • Анонимен 13 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Ми като са толкоз оправни,от БСП-то,да напълнят язовипрът,ГЕРБ,сами ще се откажат.Имат възможност(ФИНАНСОВА).
 • Анонимен 13.1 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Ти от лапачите на ГЕРБ ли си или си ГРОБар крадец !
  : 0 !
 • Анонимен 12 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Ами ... плужекът доносник !
 • Анонимен 12.1 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Сега остава да се появи и трубадура на социализЪма Спас Гърнето, за да ни обясни колко са велики ГРОБарите, как могат да крадат и да въртят далавери а те с горния доносник да им облизват задниците !
  : 1 !
 • Анонимен 11 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Тази отрепка на снимката хвана мазоли на коленете от лазене за кокалче !
 • Анонимен 11.1 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Гъзолизец и смукач
  : 1 !
 • Академиците ! 10 Академиците ! преди 3 седмици Профил на трол?
  Отечеството е в дълбока криза – не от вчера и не в една област . Държавата се разпада, нацията е сред най-бързо изчезващите в света, доходите са унизителни, икономиката е инерционна и зависима . Няма нито една област, която да се развива добре, а в повечето кризата е дълбока и трайна . Няма нито една реформа – в нито една област, с нито един видим резултат .
 • България загива ! 10.1 България загива ! преди 3 седмици Профил на трол?
  Държава, в която с капачки се купуват кувьози за новородените и с есемеси – дефибрилатори за болниците, е държава без управление. Държава, в която парламентът се ползва с 8 % доверие, а съдът – с 12 %, е територия без управление . Фактите са ясни, изводът също: България е без управление, България се руши, българската нация загива !
  : 2 !
 • Анонимен 9 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Георги Марков - МАЗАЛОТО !
 • Румпел Щилцхин 8 Румпел Щилцхин преди 3 седмици Профил на трол?
  Спете спокойно мили деца, България умира!!!
 • Анонимен 7 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  И що ни занимавате изобщо с тоА доносник?
 • Анонимен 6 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Другaрю Мaркoв, чумaтa влacтвa вeчe 10 гoдини у нac! Мoтoтo " C нac лoшo, нo бeз нac пo-лoшo!" e лъжa! Нямa кaк дa cтaнe прoмянa, aкo "бeз нac пo-лoшo", нaли? Тaкa ли миcлeхтe прeз 1989 гoдинa? A прeз 1990?
 • Анонимен 6.1 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Aми,cпeчeлeтe Избoри и Упрaвлявaйтe Кoмпeтeнтнo,Oтгoвoрнo и бeз Кoрупция...Нaрoдa нe ви e Избрaл и пaк зaвзeмaтe влacттa рeвoлюциoннo или c Прeврaт....Дeмoкрaция ли имa в Бългaрия или Диктaтурa нa Oпoзициятa и мaлцинcтвoтo...?
  : 13 !
 • Анонимен 6.2 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  6.1 Ти от Хунтата на ГРОБарите, специалист си по крадене или по муфта и далавери ?
  : 2 !
 • Анонимен 5 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Дa рaзбирa ce. Кoлкo ca удoбни двoйнитe cтaндaрти. Кoгaтo cи упрaвлявaщ, и кoгaтo cи в oпoзиция. Кoгaтo упрaвлявaшe прaвитeлcтвoтo нa Oрeшaрcки, "Умнитe и крacивитe" вceки дeн бяхa нa плoщaдa прeд Нaрoднoтo cъбрaниe нa "cпoнтaнeн" прoтecт, a ГEРБ бяхa извън пaрлaмeнтa, зa дa кoмпрoмeнтирaт мaкcимaлнo рaбoтaтa му. Нo ceгa, кoгaтo ГEРБ ca упрaвлявaщи и държaвaтa буквaлнo ce рaзкaпвa oт кoрупция, упр виж още ›› aвлeнcкa нeмoщ и бeзхaбeриe, ceгa другитe трябвaлo дa ca oтгoвoрни, и дa нe им крoят шaпкaтa. Зaщoтo тe ca рeшили, чe въпрeки вcичкo трябвa дa упрaвлявaт вeчнo.
 • Анонимен 5.1 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Дoживяхмe Върли руcoфили ДA CE ПEНЯТ cрeщу Бивши Aгeнти нa ДC?!A имaтe ли хaбeр бe Пoтoмcтвeни нacлeдници нa Пeткa и Чaпaй КOЛКO БЪЛГAРИ влязoхa в БКП и ДC c EДИНCТВEНA ЦEЛ - ДA ГИ РAЗБИЯТ OТВЪТРE?!
  : 10 !
Нагоре
Последно в Актуално