Иван Христанов към Слави: Кой Ви каза, че сте прав?

8589
Иван Христанов към Слави: Кой Ви каза, че сте прав?
Снимка: БГНЕС

Заместник-министърът на земеделието в оставка Иван Христанов, който е член на "Продължаваме промяната", написа във фейсбук остра позиция, за да отговори на вчерашната атака на лидера на "Има такъв народ" срещу премиера и финансовия министър в оставка Кирил Петков и Асен Василев, в която им пожела да се "задавят с власт". Трифонов се възмущава, че Петков и Василев звънели на всички депутати от "Има такъв народ" с цел да ги убедят да гласуват за новото предложение за правителство в 47-ото Народно събрание с министър-председател Асен Василев.

"Питам се, дали не научавате само това, което близките вам благоволят да Ви кажат? Възможно ли е Вашето мнение да се формира от една шепа хора, чиито поведенчески мотиви никой не разбира? Кое Ви кара да съдите като първа, последна и единствена инстанция, и да поставяте интересите на цялата държава на картата на издадена от Вас присъда? #КОЙ Ви каза, че сте прав", задава реторични въпроси Христанов.

Иван Христанов каза какво е свалило правителството и страхува ли се за живота си

Казусът с ГКПП „Капитан Андреево“ е причината за свалянето на правителството. Не им хареса, че проявяваме тази решителност....

Той изтъква, че "докато всички се борим да намерим решение на създадената от Вас криза, Вие си позволявате от прекомерната за един политически лидер дистанция да обяснявате кой ламти за власт".

Ето и цялата публикация на зам.-министъра Иван Христанов:

"Г-н Трифонов,

На няколкостотин километра от северната ни граница се води война. Там един самозабравил се агресор избива цивилни и военни наред, докато неговата посланичка тук решава кой определя времетраенето на мандата на българския премиер.

Без да има време да се възстанови от последствията на Ковид-19, Европа беше тласната от Кремъл в нова криза.

Христанов: Има депутати, които искат да направят исторически избор

Днес имаме нужда да седнем с коалиционните си партньори, с които да обсъдим бъдещото управление. Имаме индикации, че има депутати, коит...

В България 30 милиарда лева зависят от навременното приемане на 30 закона.

Борбата с мафията и нейните парламентарни покровители става все по-ожесточена, за което ще Ви напомня пак след няколко дни. Хора от плът и кръв, нормални български граждани, са под постоянен тормоз, защото заради Вас правителството, което дръзна да поведе битка с тази мафия, в момента е с несигурен хоризонт. Да, г-н Трифонов, заради Вас.

Гласува се бюджет на ДПС, взривен в разходната част, малко след като си внушихте, че нашето правителство не води добра фискална политика. Добре, че е министър Василев, та макар и трудно, все пак да е изпълним.

Инсталираните през последното десетилетие калинки в държавната администрация саботират всички усилия на правителството да работи. Ако благоволите, ще Ви разкажа подробности, които ще Ви изненадат.

На този фон държавата с ново управление постига чудеса. Един бегъл поглед ще Ви затвърди това, стига да искате да прогледнете.

Зам.-министър на земеделието: "Капитан Андреево" е една от основните причини за свалянето на правителството

"Капитан Андреево" е една от основните причини за свалянето на правителството, защото "Капитан Андреево" даде ясно да се разбере на зад...

И за капак...

Питам се, дали не научавате само това, което близките вам благоволят да Ви кажат? Възможно ли е Вашето мнение да се формира от една шепа хора, чиито поведенчески мотиви никой не разбира?

Кое Ви кара да съдите като първа, последна и единствена инстанция, и да поставяте интересите на цялата държава на картата на издадена от Вас присъда? #КОЙ Ви каза, че сте прав?

Докато всички се борим да намерим решение на създадената от Вас криза, Вие си позволявате от прекомерната за един политически лидер дистанция да обяснявате кой ламти за власт.

Семейството? За нас, г-н Трифонов, семейството е България. В буквалния и преносния смисъл. Цената? Плащаме я всички, всеки ден.

Иван Христанов: Предлагаха ми подкуп от 500 000 лв. на месец

Заместник-министърът на земеделието Иван Христанов заяви пред Нова телевизия, че му е бил предлаган подкуп от по 500 000 лв. на ме...

И последно, г-н Трифонов, Капъкуле е в Турция. Тук е Капитан Андреево". 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Шефът на "Сиела норма": При избори 2 в 1 ще имаме машинно гласуване, при различни дати - трудно

Кой ще е служебен премиер? Радев се срещна и с управителя на БНБ

Горица Грънчарова-Кожарева ли е следващият служебен премиер на България? (СНИМКИ)

При избори 2 в 1: Ще има ли машинно гласуване?

Окончателно: Депутатите решиха МВР да пази бежанските центрове

Нинова е изненадана от Борисов, че не дава кадри на ГЕРБ за служебни премиери (ВИДЕО)

В търсене на служебен премиер: Росен Желязков отиде при Радев

Петков не иска смяна на регулаторите преди вота, докато "водите са мътни"(ВИДЕО)

Борисов иска преговорите с ПП-ДБ да продължат преди изборите (ВИДЕО)

Борисов не иска хора от ГЕРБ да са служебни премиери (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика