X
 
 

Каракачанов: Убийството в Сотиря показа, че ромската ми концепция е правилна

13382 17
Каракачанов: Убийството в Сотиря показа, че ромската ми концепция е правилна
Снимка: БГНЕС
Вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов свърза случая в с.Сотиря, където 21-годишен мъж бе задържан за изнасилване и убийство на седемгодишно момиченце, с приемането на разработената от него концепция за несоциализираните общности.

"Знам, че някои колеги се боят от Европа, но за мен сигурността на българските граждани е по-важна от намръщените физиономии на чиновниците в Брюксел. Бог да прости загиналото дете! И най-строго наказание за виновния", написа военният министър на страницата си във "Фейсбук".

Психиатър: Убиецът от Сотиря е примат, който живее на нагонен инстинкт

"Този човек е примат, той има проблеми и е изпуснат от самото начало." Така психиатърът Цветеслава Гълъбова коментира в сутрешния блок ...

От пресцентъра на ВМРО припомнят, че преди повече от половин година Каракачанов предложи за обсъждане и приемане Концепцията за промени в политиката за интеграция на циганския (ромския) етнос в мерките за реализацията им.

Документът беше обсъждан на редица кръгли маси, както и изпратен до ресорните министерства за съгласуване. Сега предстои Концепцията да бъде разгледана на заседание на Министерски съвет, за да може да започне прилагането на мерките, записани в текста ѝ.

В петък след няколкочасово преследване и стрелба полицията арестува заподозряния за зверството Мартин Трифонов. Към момента Трифонов е под охрана в болница в очакване да му бъдат повдигнати обвинения. Той все още не е дал обяснения.

Кметът на Сотиря Димчо Георгиев заяви, че хората не са се успокоили от зверското убийство. Жител на селото обяви, че Трифонов се е изхранвал предимно с дребни кражби от възрастни хора.

Каракачанов видя вълна от лицемерие около концепцията си за ромите

Бях свидетел на една тотална вълна от лицемерие от хора, които не са чели концепцията. Кажете ми, къде има нещо, което говори за расизъ...

Гражданите настояват служителите на МВР периодично да привикват хора, които вече са осъждани за престъпления и да има по-голям контрол над кримиконтингента.

Actualno.com

Етикети:

 • Анонимен 10 Анонимен преди 6 месеца Профил на трол?
  Безпокойството на г-н Министъра е разбираемо.Има недокомплект в Армията.Кандидатите за офицерска професия-малкои не особенно мотивирани.Но не са проблема циганите.През всичките воини,които е водила България,"тиловите герой"управници от най-различен калибър,са тези които са издевателствали върху фронтовашките семейства.А между тях не е имало цигани.Сега,положението не е по-различно.Убито е детето н виж още ›› а гастарбайтер.Утре ще е на тираджия,моряк,войник,офицер които отсъстват от домовете си и семействата им са незащитени от всеки квартален побойник,сводник и наркодилър.През 60 и 70 те години на миналия век турските гастарбайтери решаваха тези проблеми не с концепции,а с куршуми в тиквите на разни кметове и бейове.Апропо,от коя партия е кметът на Сотиря?
 • ГОЛЯМА ЦИГАНИЯ НИ УПРАВЛЯВА 9 ГОЛЯМА ЦИГАНИЯ НИ УПРАВЛЯВА преди 6 месеца Профил на трол?
  в последните месеци България получава много сериозни икономически удари от русия в енергетиката - продължава финансирането на ТЕЦ-Варна на Доган; доживяхме до пълно унищожаване на свиневъдство! Загубите са над 2 млрд. Туризъма запазен за руснаците е тотално съсипан. Плажовете са оглозгани като варена царевица и ще става все по-зле. По програмата „Плод и мляко“ за училищата, финансирана от Е виж още ›› С от септември няма да се получава ни мляко, ни кашкавал - ''наши''фирми са натъпкани да поемат всички поръчки - икономиката на България се сривала последните 6 месеца - дали циганите са виновни - шкембе войвода се подреди завинаги в редичката до Волен Сыдеров, Румен Петков, Костадин Копейкин, Корнелия и т.н. Зависимостта му от матушката и ДС-КГБ очевидно е непреодолима - КАЖИ МУ ПАТРЕОТ И ГО ОТПИШИ
 • Мара Балканска 8 Мара Балканска преди 6 месеца Профил на трол?
  Търсим ЦИГАНИ за ЯДРЕН ОПИТ!
 • Граф Оболенски 7 Граф Оболенски преди 6 месеца Профил на трол?
  ЦИГАНИТЕ НА САПУН!!!
 • каракачанската свинка разнася заразата на омразата -много удобно 6 каракачанската свинка разнася заразата на омразата -много удобно преди 6 месеца Профил на трол?
  ама не се е чуло цигани да пребиват децата си и да хвърлят през прозореца - а българите се прочухме с родителските си права да правим с децата си каквото не можем на комшията, шефа, държавата - зареждаме ги със злоба и агресия първите 7 и ако оживеят стават насилници като нас , които мразят всичко различно от нас - по детска смъртност и по детска агресия сме на челните места в света
 • Анонимен 6.1 Анонимен преди 6 месеца Профил на трол?
  Според засекретените статистики именно циганите най-често пребиват и убиват децата си или ги оставят да починат от болести поради липса на адекватни грижи.
  : 4 !
 • ДА БЕ 6.2 ДА БЕ преди 6 месеца Профил на трол?
  КАРАКАЧАНОВ ЛИ ГИ ЗАСЕКРЕТЯВА - та на властта циганската преестъпност й е най-сигурната димка когато се осират - наближат ли избори хем си напазаряват гласове , хем си дигат рейтинга като нахъсват драгия гласоподавател срещу циганите
  : 4 !
 • Георги Илиев Митев 5 Георги Илиев Митев преди 6 месеца Профил на трол?
  СКАНДАЛИ ВИХРЯТ СЕ ВЪВ ПАРЛАМЕНТА И ВСЕКИ СИ РАЗВЯВА ДОКУМЕНТА
 • Анонимен 5.1 Анонимен преди 6 месеца Профил на трол?
  Абе Хамсалак, ти не си ли в психиатрията !
  : 0 !
 • Анонимен 4 Анонимен преди 6 месеца Профил на трол?
  Иване (бивш Дончо), не се казва ром а се нарича циганин, тип мангал !
 • Октомври 4.1 Октомври преди 6 месеца Профил на трол?
  Като казват англичаните- ашколсун!
  : 4 !
 • Шебек Шкембелиев 3 Шебек Шкембелиев преди 6 месеца Профил на трол?
  Красимир Каракачанов е бил вербуван за Агент на ДС на 23-годишна възраст, докато е бил студент . Каракачанов е познат преди 1989 г. като Агент „Дончо“, а малко по-късно като Агент „Иван“. В Шесто управление на ДС !!!
 • Рокамет 2 Рокамет преди 6 месеца Профил на трол?
  Драги продавачо на паспорти,и аз съм подготвил една концепция - специално за теб и всички други шопари като теб. Нямаш представа колко благотворно ще ти се отрази нейната реализация. Поздрав най-сърдечен!
 • Октомври 2.1 Октомври преди 6 месеца Профил на трол?
  Ако се надяваш, че от тук можеш да разговаряш с онези, на които плашаш всички рзходи в живота, значи си по глупав и от мен!
  : 2 !
 • Георги Илиев Митев 1 Георги Илиев Митев преди 6 месеца Профил на трол?
  ПЕСЕНТА НА ВИТОШАРА САМО ОТ СПОРТИСТ В ПЛАНИНАТА ТИ ЩЕ СЕ СПАСИШ, ЗАЩОТО ДОЛУ Е ПОЛИЦИЯ ГОРЕ Е МИЛИЦИЯ И НАВСЯКЪДЕ Е АВИАЦИЯ БЕЗ КОМУНИКАЦИЯ
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 6 месеца Профил на трол?
  Куку, ти пак ли си луднал, хайде да си се прибереш в психиатрията !
  : 3 !
 • Анонимен 1.2 Анонимен преди 6 месеца Профил на трол?
  1. Този Гьон Сурат ми прилича на Циклопа, хем тъп, хем нагъл !
  : 0 !
Нагоре