Първанов спокоен за парите си – не са в КТБ

26417
Първанов спокоен за парите си – не са в КТБ
Снимка: АБВ

Моите пари не са в КТБ и те не са чак толкова много. Доста под гарантирания минимум са, така че аз съм спокоен. Това заяви лидерът на АБВ Георги Първанов в предаването „120 минути“ на bTV по темата за депозитите в блокираната банка.

Президентът коментира и репликата на бившия си съпартиец Кирил Добрев, който миналата седмица предизвика истински фурор с изказването си, че жените стават „за други работи“, а не за партийни лидери. „А мъжете за какво стават?“, репликира Първанов. Той изтъкна, че германският канцлер Ангела Меркел е един от най-влиятелните политици в света.

АБВ ще прави допитване за въвеждане на президентска република

АБВ започва допитване за възстановяване на държавата чрез президентска република. Това обяви днес лидерът на политическата формация Гео...

Първанов обаче настоя да говори повече за собствената си партия, вместо за бившата. „Аз имам партия, която ръководя. Мен ме интересува какво ще стане в АБВ“, каза той. По отношение на БСП той каза само, че се надява там най-накрая да се реализира промяната.

Според него не е уместно Коалиция за България да бъде превърната в структура по подобие на гръцката ПАСОК. „ПАСОК стигна до 6% подкрепа. Ако някой иска да построи късния ПАСОК, да заповяда“, заяви той.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика