Симеонов: С достатъчно разум, ще имаме още една стабилна година

3387
Симеонов: С достатъчно разум, ще имаме още една стабилна година
Снимка: БГНЕС

Ако ГЕРБ, РБ, ПФ и АБВ проявяваме достатъчно разум, взаимно разбиране и отстъпчивост мисля, че ще имаме още една стабилна година. Това каза Валери Симеонов, съпредседател на ПФ и НФСБ, предаде Фокус.

„От тези четири партии – ГЕРБ, РБ, ПФ и АБВ, само от нас зависи дали управлението ще бъде стабилно или няма да бъде. Не от опозицията, защото опозиция почти няма. Ако проявяваме достатъчно разум, взаимно разбиране и отстъпчивост мисля, че ще имаме още една стабилна година”, каза още Симеонов. По неговите думи, оценката каква ще бъде 2016 година ще зависи също средствата за масова информация. „Ако средствата за масова информация в България продължават да използват един апокалиптичен език, с който насаждат отчаяние, безверие и черногледство, естествено, че оценката, независимо какво ще успеем да направим политиците или няма да успеем, ще зависи и от поведението на медиите”, посочи Симеонов.

Валери Симеонов: След 25 години транс Доган започна да си отваря очите

Имам чувството, че след 25 години транс и самозаблуда Ахмед Доган започна да си отваря очите. Това каза пред "Фокус" Валери Симеонов пр...

Като неуспех за НФСБ Симеонов посочи представянето на местните избори. „Откровено трябва да си признаем, че НФСБ се представи зле, много под възможностите си. За това и обективни причини - НФСБ категорично отказа да прилага отвратителната корупционна технология за печеленето на гласове чрез натиск и влияние, купуване и ползване на преференциален вот. Работата на нашите организации явно не беше достатъчно добра и на изборите ние се представихме сравнително неуспешно”, допълни той. „Не можахме да съберем нужните гласове в НС за промяна в Закона за енергетиката, която е свързана със забраната да се продължава рекетът на топлофикациите върху гражданите, които даже не са техни абонати, от които също се събират пари за общи части, за неработещи радиатори и т.н. Не успяхме да спрем и повишаването на пенсионната възраст и безумната простия на ГЕРБ за масовото саниране, защото нищо безплатно не е безплатно. Това са едни огромни разходи за бюджета и цялата кампания се проваля, както се вижда, тотално във всички градове”, коментира Симеонов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика