X
 
 

Словесната престрелка Борисов-Радев продължава

2453 7
Словесната престрелка Борисов-Радев продължава
Снимка: БГНЕС
„В авиацията отговорност носи командирът и в своята командирска практика нямам нито един загубен самолет, вертолет, нито един загинал летец или техника. Не само като командир на Военновъздушните сили, а в цялата си командирска практика – командир на звено, командир на ескадрила, командир на авиобаза.“ Това заяви държавният глава Румен Радев пред журналисти днес по повод твърденията на министър-председателя, че вследствие на неговата работа като „шеф“ на ВВС са падали самолети и хеликоптери.

Румен Радев подчерта, че не само не е губил хора и техника, а заедно с подчинените си е успял да трансформира подготовката във Военновъздушните сили от закостенял в прогресивен съвременен модел на обучение. „Това е постигнато не защото съм опростявал подготовката, напротив, винаги съм поставял много високи цели, много високи амбиции, но заедно със своите подчинени сме премисляли всичко, готвили сме се и сме го правили така, че да постигнем успех и да няма загуби“, добави президентът. Като командир на Военновъздушните сили съм показал, че с минимално средства може да се постигне голям ефект, когато хората служат не на някой друг, а единствено на България, посочи още Румен Радев.

Борисов срещу Радев: Гъстата мъгла, криеща грозната истина

Сряда вечер, време за купон – но политически. Президентът Румен Радев дава интервю в предаването "Лице в лице" на bTV. Интервюто ...

В отговор на въпрос държавният глава заяви, че днес в президентската институция е било внесено предложението на Висшия съдебен съвет за освобождаване от длъжност на главния прокурор и предстои описаната в Конституцията процедура по издаване на указ.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Той престъпника 7 Той престъпника преди 1 месец Профил на трол?
  Бившият посланик Джон Байърли пише до Вашингтон, като се позовава на вътрешна информация от ЦРУ, че тогавашния гл. секретар на МВР е замесен в търговия с амфетамини, че Борисов поддържал и връзки с мафията.
 • Продажна Гад 6 Продажна Гад преди 1 месец Профил на трол?
  Един СИК Мафиот - със своя патологичен властови нагон, унизи държавата, превърна България във васал, в изтривалка на чужди интереси.
 • Жална ми Българийо 5 Жална ми Българийо преди 1 месец Профил на трол?
  Мафията си има държава ! Начело на държавата = член на СИК - мафиота Мутра, вътрешен (полицейски) министър - шофьор на Мафиот, главен прокурор - перач на мръсни пари ..., в София - пачаврата слугиня на Мафията !
 • Анонимен 4 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Престрелка между Шубелия Пожарникарски маркуч и един истински Генерал !
 • Анонимен 3 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  До скоро главен плювач на Президента беше небезизвестното Цвъкало Цвъ Цвъ . Откакто Тиквата му би шута, ролята на Гл.плювач е поета от Кръстника на Българската Мафия - СИК Мафиота !
 • Анонимен 2 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Критиките на президента Радев срещу Турски („балкански“) поток в интервюто му пред Ризова ми напомниха израза за плъховете, които първи бързат да напуснат потъващия кораб, на който преди това удобно са се возили. Очертава се за Турски поток да няма достатъчно газ, оттам да няма транзитни такси и да няма никаква възвращаемост (за което демократичните сили от години предупреждаваха, но срещаха само виж още ›› подигравки от русофилите) Скоро ще лъсне пред света, че Турски поток е поредният огромен гаф и предателство на българските политици – дадени безсмислено едни милиарди от българския народ, за да може Русия да достави газ на някакви свои приятели и да си печели Русия от това, а за българите – никакви печалби, а само разорителни загуби, придружени с непоносими унижения и публично дърпане на уши, заплахи и поучения от Кремъл за българите. И ето сега Радев намери за добре да се разграничи, да напусне като плъх потъващия кораб на проекта. А ЗАЩО МЪЛЧА ДО СЕГА? ЗАЩО НИ ВЕДНЪЖ НЕ КАЗА, ЧЕ НЯМАМЕ НИЕ ПОЛЗА ОТ ТОВА, А САМО РУСИЯ? КЪСНО Е СЕГА ДА ПИТАШ КАКВА НИ Е ПОЛЗАТА!!! Късно е да ти повярваме, че не си руски прислужник. И ти, и Бойко.
 • Анонимен 1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Генерале съди Боко Тиквата! Спукай гъз*а на формения идиот Боко!