X
 
 

Аз само първата минута гледах и отидох да играя футбол

1314 5
Аз само първата минута гледах и отидох да играя футбол
Снимка: БГНЕС
Така премиерът Бойко Борисов започна много емоционалния си коментар за интервюто на президента Румен Радев в предаването на bTV "Лице в лице".

Борисов каза още много - какво точно, научете в този материал!

Препоръчвам на всички да си гледат и свалят порно от вкъщи

Това заяви директорът на "Информационно обслужване" проф. Михаил Константинов в коментар за твърдение на обвиняемия за хакерската атака...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Алфа 5 Алфа преди 1 месец Профил на трол?
  боклук боклуков ,ОСТАВКА !!!
 • Анонимен 4 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Ама защо "каката" от Варна каза, че всеобичния ни Боцко го чЕка нЕкво руско ресто, защото едни милиони от Южен пАток ги хванала фирата ... Пък той, пАтока де, все се разхождаше из Арабия, там имаше едни танци със саби, пък никой не ти казва ще има ли и танци с куршуми ...
 • Анонимен 3 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Този човал слама отишъл да рита топка, ами тя топката и тя куха като него, но ... не е така проста ! Един надут празен плондер !
 • Анонимен 2 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Има ли още някой обикновен българин, който да не е разбрал, че ГЕРБ = ГРОБарите загробват България ? Мафиотите, които управляват България под диктовката на чуждоземни Господари ! България вече не е суверенна държава, тя е американска колония .
 • Тъпият Галош Тиквата 1 Тъпият Галош Тиквата преди 1 месец Профил на трол?
  Президента е единствения политик, който мисли за народа си ! Останалите Тикви са храненици, лижещи чужди задници - защо Цвъ отиде в Америка, защо Банкянската Тиква го привикват да даде отчет и да получи американски заповеди, винаги във вреда на българските национални интереси ?
Последно в Актуално