Обзор с обиколка на талията

2654
Обзор с обиколка на талията
Снимка: БГНЕС

След две години и половина публично отсъствие, Делян Пеевски се появи изключително отслабнал пред сградата на ДАНС. Мнозина отбелязаха, че отслабването се дължи на диетата "Магнитски". Според диетолози, ако Пеевски бъде подложен и на диетата "РИКО", съвсем ще се свърши.

***

Делян Пеевски ще води кандидат-депутатската листа на ДПС във Велико Търново. Той беше регистриран в РИК от областния председател на партията Гюнай Далоолу.

Впоследствие стана ясно и каква е изборната стратегия на ДПС в Търново - Далоолу регистрира Пеевски, Гочоолу раздава 100 оки леб в циганската махала, а Дочоолу раздава вино, ракия и един казан чорба в кръчмите.

***

27 агенти на бившата Държавна сигурност влязоха в инициативния комитет, издигнал Румен Радев за президент. Така Радев беше подкрепен мощно от 27 агенти на Де Се и от една ДеСи.

***

Кандидатурите на Луна, Цвета Кирилова, Йоло Денев, Боян Расате, Венци Чикагото, Лупи, Волен Сидеров и други показа общото ниво на кандидатите за президент на България. А съгласието на ректора на СУ проф. Герджиков да бъде издигнат за президент от видни депутати и кметове на ГЕРБ, както и от други ректори на университети, показа общото ниво на ректорите в България.

***

Кандидатите за президент и вицепрезидент проф. Герджиков и подполковник Митева продължават да твърдят, че не са кандидати на ГЕРБ и че не познават Бойко Борисов. Двамата трябва да бъдат похвалени, все пак пандемия е - браво, че носят маски!

***

Мнозина останаха изненадани от присъствието на Николай Младенов в Досиетата "Пандора". Най-шашардисан обаче бил самият Николай Младенов. В момента, в който видял името си в досиетата, той възкликнал ужилен:

- О-О-Не!

***

Кирил Петков внесе документ в Конституционния съд, от който става ясно, че от 20 август е почтен.

***

МВР откри още 11 полицаи, били протестиращи младежи. А Харалан Александров откри още 11 протестиращи младежи, били полицаи.

***

БТА съобщи, че 44% от пълнолетното население на Северна Македония е изцяло ваксинирано. С това македонците за пореден път доказват, че нямат нищо общо с българите.

***

Чуждестранният екипаж на заседналия кораб "Вера Су" беше евакуиран и на негово място се качи български екипаж. Очакванията са с българи на борда корабът да потъне по-бързо и да се свърши с тая мъка.

***

Канцлерът на Австрия Себастиан Курц подаде оставка, след като прокуратурата започна разследване за корупция срещу него. Бойко Борисов веднага се обадил на своя приятел и му казал:

- Така е като си нямаш главен прокурор - Курц, бате!

***

В Германия започнаха преговори за правителствена коалиция "Светофар".

След изборите в България пък се очаква да започнат преговори за коалиция "Кръстовище" - 4 партии пак ще се карат кой е с предимство.

***

Българският национален отбор по футбол беше сразен с 3:1 от аутсайдера в групата Литва и в крайна сметка ще пропусне поредно световно първенство.

Вече пети ден (до редакционното приключване на броя) Красен Кралев мълчи и не поема отговорност.

 

Автор: Мирослав Милков, Прас-Прес

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПРАС-ПРЕС:

Как ни приеха в Шенген

Изписано на лицето

Паскал, Нотариуса, Доктора: Престъпниците не са каквито бяха

Благодарение на „ШишиЛийкс“: Пътна карта „Магнитски“ за напреднали

НАСА разбулва мистерията на жълтите павета

Какво пак ни стокира Бастунджи Бойко?

ДС-т предложения за почетен Патриарх

Сглобката пак хлопа: Не!Морандум на ротацията в 10 точки

Как залових Червения пират

Тагарев - жертва на олтара на атлантизма

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как ни приеха в Шенген
Как ни приеха в Шенген

Съвсем закономерно, точно на първи април България влезе в Шенген. Засега само по въздух и море, но все отнякъде трябва да започне влизането. След...