Български изпълнители се присъединяват към Фестивала на цветовете

55199
Български изпълнители се присъединяват към Фестивала на цветовете

Част от Фестивал на цветовете, който ще се състои на 21 юни на стадион Академик, ще бъдат едни от най-обичаните млади музикални таланти на България - Весела Бонева, Дивна и Михаела Филева. Те ще се присъединят към вече обявените имена на DJ Rusko, Fly Project, DJ SASH! и Fireter.

Весела Бонева (Vessy Boneva) се занимава с музика от 5-годишна, а едва на 17 печели наградата „БГ талант” на „БГ Радио”. С уникалната си смесица от денс и поп музика на световно ниво Vessy Boneva има в дискографията си парчета като "Ring The Bells", "Believe" и "If You Ever Want to Touch Me" и е носителка на награда за "Най-добър български видеоклип" на МAD TV Гърция. През май 2011 г.  Vessy е поканена за участие в австрийския клуб "U4". Мястото е известно с концертите на легендарните изпълнители като Принс, Шаде, Давид Гета. Vessy Boneva има два самостоятелни албума зад гърба си, както и участие в единствения по рода си хаус проект в България – Planet Magic Livе, с които правят тоталният хит “To Fuck” и успяват да превземат всички музикални класации у нас. Много скоро Vessy подобрява този успех, когато сингъла й "Thouch" влиза директно на 6-то място в престижната музикална класация World Chart Express на MTV. Интересен факт за Vessy е, че тя  става част и от турнето на "Комиците" и взима участие в предаванията и последвалите партита заедно с Графа и група АКАГА. Освен на сцената Vessy Boneva се изявява и на големия екран като дублира анимационни филми, а именно нейн е гласът в БГ версията на спечелилата „Оскар” лента "Замръзналото кралство".

Дъбстеп гуруто Rusko пристига за Фестивала на цветовете

Едно от най-емблематичните имена на световната дъбстеп сцена – Rusko – ще бъде част от хедлайнерите на предстоящия за първи...

Дивна Станчева, по-известна като Дивна, става популярна едва 11-годишна, когато заедно с Миро става победител в ТВ риалитито "Пей с мен". През 2011 г. излиза дебютния й сингъл "Ти не можеш да ме спреш", продуциран от Миро. Популярността й продължава да расте. Взема участие в песента за българската коледна реклама на Кока-Кола заедно с много други вече утврдени български изпълнители. През 2012 г. записва сингъла „Готов ли си за мен“, по музика, текст и аранжимент на Криско. Година по-късно младата изпълнителка подписва с лейбъла "Монте Мюзик", в който са едни от най-нашумелите млади изпълнители в момента. В началото на тази година младата изпълнителка пусна нов самостоятелен сингъл „Мойта музика“, чийто автор е Графа.

Михаела Филева е само на 22 г. и вече е носителка на  Награда за дебют (2013) на БГ РАДИО, Награда за пробив (2013) на 9 HIP HOP AWARDS, Награда за изпълнителка на година (2013) на BOX TV и Жена на годината, категория музика (2013) на сп. "GRAZIA". Става популярна с участието си в X Factor през 2011 г., където стига до финала и една от любимките на журито. Приета е на първо място в НМА „Панчо Владигеров“ в специалност Поп и джаз пеене. От средата 2012 г., тя става един от артистите в лейбъла на Графа, Monte Music. Известни нейни дуети са: "Когато ти трябвам", заедно с популярния рапър Били Хлапето, "Опасно близки" с участието на VenZy и "А дано, ама надали" с Графа. Първата си самостоятелна песен Михаела - баладата "Приливи и отливи", издаде през есента на миналата година.

Организаторите са подготвили и специални цени за групови билети за Великденските празници. Закупен групов билет за трима в периода 18 – 21.04 ще е на стойност 105 лв. и ще включва общо 3 торбички цветен прах. Така единичната цена на билета в група излиза 35 лв. Редовните билети за предстоящото българско издание на Фестивал на цветовете могат да се закупят  в мрежата на Eventim в цялата странa на цени от 43 лв. (включващ една торбичка с цветен прах), 53 лв. (включващ пет торбички с цветен прах) и 63 лв. (включващ 9 торбички с цветен прах).

Торбичките с цветен прах към всяка категория билети ще се получават на самия фестивал, в деня на събитието, като на място посетителите ще могат да закупуват и допълнително количество цветове: 1 торбичка с цветен прах ще струва 4 лв., 4 торбички – 10 лв., а 9 торбички – 20 лв.

Фейсбук страницата на Фестивал на цветовете:

Българската вълна на „Антистатик”

Българските артисти в сферата на съвременния танц и пърформанс присъстват представително в програмата на международния форум. На тях е ...

www.facebook.com/HoliColourFestivalBulgaria

Фейсбук страницата на събитието:  

https://www.facebook.com/events/816197881730307/?ref=22

Линк към уебсайта на Eventim за продажба на билети:

http://www.eventim.bg/bg/bileti/festival-na-cvetovete-sofia-academik-stadium-351259/event.html#

Легендарният композитор и музикант Yanni за първи път в България

Легендарният музикант YANNI, покорил с магията на своята музика сърцата на стотици милиони фенове по цял свят, пристига в София на 2 юн...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com