X-Reality PRO процесор за новия Sony Full LED HX95

35230
X-Reality PRO процесор за новия Sony Full LED HX95

Независимо дали гледате 2D или 3D изображения, новият Full LED екран предлага наситени цветове, висок контраст и естествени, реалистични движения.

Full LED екранът подрежда светодиодите в прецизни зони зад картината, за да повишава и намалява яркостта там, където е необходимо, като изсветлява екрана в светлите области на изображението и затъмнява напълно тъмните зони.

Reality Deck – уникална система за визуализация с 1.5-гигапикселова резолюция

Тези, които очакват от технологиите чудеса и например смятат телевизорите със свръхвисока резолюция 4К за не особено голямо постижение,...

Новия Sony Full LED HX95 телевизор на Sony разчита на новаторския интелигентен процесор за изображения X-Reality PRO. Той е разработка на Sony и основната му задача е оптимизиране детайлността на картината.

Вградената Wi-Fi технология предлага лесен достъп за сърфиране в „нета” или в Sony Entertainment Network. Това е свят на поточно предавани HD филми, милиони песни, catch-up TV (запис на телевизионни предавания върху външен хард диск), уеб браузър и приложения като Twitter, Facebook, YouTube, Skype и др.

НХ95 предлага елегантен, минималистичен дизайн. Стилното усещане се подсилва от алуминиевата стойка, която позволява да бъде фиксиран в идеалната позиция за гледане между 0 и 6 градуса върху ниска мебел.

Като на кино с новия LCD монитор на Philips

Няколко са най-важните предимства на новия монитор Philips 237E4QHAD/00 със Smart MHL технология (Mobile High Definition Link). 23-инчо...

Това си има цена. А тя не е никак малка. За „малкия” 55-инчов вариант, цената от началото на декември ще е 5999 лв. Другата възможна опция е с диаметър на екрана 65 инча. Цена не се съобщава.

Actualno.com

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com