Анджелина краде дрехите на Кейт Мидълтън

24833
Анджелина краде дрехите на Кейт Мидълтън

Гардеробът на Анджелина Джоли започва все повече да прилича на този на Кейт Мидълтън, установиха модните критици. Изглежда вече абсолютно всяка жена иска да прилича на херцогинята, след като дори популярната красавица влиза в нейните дрехи.

Бъдещата съпруга на Брад Пит, известна със своя добър вкус, все повече започва да копира стила на съпругата на принц Уилям, предадоха британските медии. Оказва се, че Анджи е позабравила любимите си марки Армани и Версаче в полза на любимите дизайнери на Кейт.

Будистки монах определя сватбената дата на Бранджелина

Макар да пазят пълно мълчание за предстоящата си сватба, Анджелина Джоли и Брад Пит изглежда усилено се подготвят за нея, съобщават бли...


Холивудската звезда дори поканила Кейт на благотворително парти на 25 юли, на което с Брад ще бъдат домакини по случай откриването на Олимпийските игри. Благотворителната проява ще бъде в музея "Виктория и Албърт", два дни преди официалното откриване на игрите. Проявата ще бъде организирана в чест на боксовата легенда Мохамед Али и ще набере средства за инициативата "Sports For Peace".

Пит и Джоли подготвят своята сватба това лято и е чудно на всички каква рокля е избрала сексапилната актриса за дългоочакваното събитие. Може би Джоли ще открадне и мотиви от сватбната рокля на херцогинята.

Редактор: Десислава Симова

Брад и Джоли олимпийци

Брад Пит и Анджелина Джоли планират да направят екстравагантно парти в лондонския музей „Виктория и Алберт” по случай старт...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com