Феновете на Къци отвръщат на удара с Фъкамун

26058
Феновете на Къци отвръщат на удара с Фъкамун

Феновете на телевизионния водещ Къци Вапцаров са побеснели. Само ден след като в ефира на "Удавете водещия" по Нова телевизия Фънки и "Черно фередже" изпълниха новата си песен, която най-вероятно ще се превърне в хит – "Къцамун", почитателите на г-н Вапцаров решиха да отвърнат на удъра.

Песента, определена като “майтапчийска” всъщност си е доста просташка и злобна и в никакъв случай не може да се говори просто за незлоблива шега, единодушни са феновете на Къци, предаде БЛИЦ. За това говори и текстът, който според самия Фънки бил цензуриран за пред телевизионната аудитория: (Можем само да гадаем какъв ще е нецензурираният)

"Къцамун, Къцамун, Къцамун,

Аз те плюя, ти седиш кат бастун.

Фънки възпя "Къцамун"

Неуморимият изобретател на всякакви бъзици Фънки отнесе ефира на “Удавете водещия” по Нова телевизия, изпълнявайки най-ново...

Кацамун, раздвижи си гъза

И пръдни – туй е твойта мечта..."

Тази обида обедини всички, които стискаха палци на бившия г-н Невада, и те се надпреварват да засвидетелстват съчувствието си на официалната му страница. Валерия Тодорова пише: "Ееее, вече прекаляват, това при Любен Дилов пак си беше гавра! Фънки явно се чуди как да изпъкне и пак на гърба на Къци. Просто вече не мога да ги понасям всички!!!"

Динка Жекова апелира: "Къци, не падай духом! Отдавна е известно, че първобитните избиват комплексите и недостатъците си по начина, по който Фънки направи това! С днешната си изцепка окончателно показа истинското си АЗ! Лично аз предпочитам хора като теб, а не като Фънки!"

Флорентина Борисова е на мнение, че: "Изпълнението не беше пошло, то беше Сатаната в действие. Много мои близки не гледат телевизия, съпругът ми и дъщеря ми също. Мисля да се присъединя към тях. Къци, злото става все по-силно. Потресена и уплашена съм от Джаба и Дилов-син. Да събираме подписи, да направим движение антизло?!"

Орлин: Чест прави на Багата, че ми се извини

Всеки в Къщата имаше своите трудни моменти. Багата "изби" с алкохолната си вечер, другите са намериха различни свои отдушници. Това спо...

Творчески настроените фенове на Къци Вапцаров също не са си губили времето и веднага отговориха с алтернативна песен със сходен текст, посветена, разбира се, на Фънки. Текстът е:

Фъкамун, Фъкамун,

долен и нас**н маймун,

пак изложи се, но зная,

Черната Златка и Камелия напуснаха къщата на ВИП Брадър

Броени дни преди финала къщата на ВИП Брадър напуснаха Камелия и плеймейтката Златка Димитрова. Половинката на Люси Дяковска завеща мед...

можеш още ти до края.

Самият Къци пази аристократично мълчание и почти не коментира действията на бившия си съквартирант. Единственото, което е написал по повод на наистина просташката и доста тъпа песен, е:

"Е, какво, то самото "парче" с римувани "гъза" и "мечта" говори само за себе си – хаха."

Междувременно е публикувал на страницата си колаж с къцоподобно същество, наречено Къцамун, и е сложил на видно място снимки, на които се прегръща и целува с Памела Андерсън.

Actualno.com

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com