Холивудски звезди, израснали в бедност

4533
Холивудски звезди, израснали в бедност
Снимка: Getty Images/Guliver

Немалка част от настоящите холивудски звезди, които имат всичко, което биха си пожелали, са били много бедни в детството или юношеството си. В ранните си години те не са могли да си позволят обикновени неща, с които повечето хора са свикнали. Ето някои от тях, които са обърнали хода на съдбата и са постигнали слава и богатство.

Марк Уолбърг

Миналата година актьорът стана третият най-високоплатен актьор в света. Като малък Марк е най-малкото от девет деца в семейство на бедни американци, живеещи близо до Бостън.

Всичко се влошило още повече, когато Марк бил на 11 и след развода на родителите майка му се мести с всичките 9 деца в малък апартамент, където не можела да обърне необходимото внимание на всяко от тях. Затова не е изненадващо, че на 13-годишна възраст Марк се пристрастява към незаконни вещества и участва в улична банда. Уолбърг всъщност премина през сериозна „улична школа” и получава истинска присъда едва на 16 години.

Похвално е, че тогава младежът разбира, че такъв живот няма да го доведе до нищо добро и започва кариера на модел и музикант, която в крайна сметка го води до блестяща филмова кариера.

Джим Кери

Този актьор наскоро се върна към предишната си слава след поредица от неприятните събития. Но през 90-те и началото на 21 век Кери беше един от най-добре платените актьори в Холивуд, а състоянието на актьора се измерваше в стотици милиони долари.

Но детството и юношеството на бъдещия мултимилионер са били съвсем различни. Джим е роден и израснал в Канада и е най-младият от четирима братя и сестри, отглеждани в католическо семейство. Както самият актьор си спомня, когато бил на 12, семейството им било толкова бедно, че дори трябвало да живеят във фургон. Вярно е, че през годините Джим си спомня за този епизод от детството си като за ситуация, която го е калила.

Бащата на Джим настоява да заведе сина си в Торонто, където започва кариерата си като комик. Тогава съдбата води Кери в Холивуд, където той се превърна в истинска холивудска звезда.

Леонардо Дикаприо

Сега Лео абсолютно заслужено носи титлата на един от най-влиятелните и високо платени актьори в Холивуд, най-видните режисьори се редят на опашка, за да го канят за роли, а филмите му отдавна са станали култови. Но това не винаги е било така.

От една страна, Лео стана известен доста рано, но преди това актьорът преминава през доста сериозни лични трудности. Малкият Леонардо е роден през 1974 г. в Лос Анджелис, но градът на ангелите за него не е това, което виждаме по филмите. Защото когато малкият Ди Каприо е само на годинка, родителите му се разделят, а майка му, за да изхрани по някакъв начин себе си и детето си, работела на няколко места. Освен това били принудени да живеят в един от най-бедните райони на града, където Лео научил уроците на улицата доста рано.

Може би затова актьорът, вече в зряла възраст, споделя, че никога не е бил изкушен от опиати и алкохол, защото лично е виждал ужасни примери за това до какво може да доведе пристрастяването към тях.

Като цяло Ди Каприо започва да работи и да печели пари на 12-годишна възраст като доставчик на пица и пощальон. Успоредно с това бъдещата звезда не се отказва от мечтата си да се снима във филми.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Абсолютен прецедент: Майсторите в "Бригада Нов дом" отказват да ремонтират къща

Гонзо е на ход: Виктория от "Ергенът" официално ще съди БФС

Сбогом, Цър-пър: Алек не даде роза на Виктория и разочарова зрителите

Жена, изпратила 8000 картички на Хари Стайлс, влезе в затвора

Рут Колева се оплака, че няма апартамент

60-годишен зарязал Маги от "Ергенът" заради по-млада

Цветелина Грахич кълне Слави Трионов: Боже, благодаря ти, че се отървах от тая помия! (СНИМКА)

Защо дъщерята на Том Круз не иска да го вижда?

Бившата на Рачков на луксозен меден месец (СНИМКА)

Драгана Миркович с разтърсващо признание за здравословното си състояние

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com