Изискванията на Cradle of Filth: Черни чорапи и витамин Ц

9537
Изискванията на Cradle of Filth: Черни чорапи и витамин Ц

Броени дни делят родната публика от първия самостоятелен концерт на легендите на тежкия жанр CRADLE OF FILTH в България!

Бандата пристига у нас в деня на концерта - 28 юни и ще остане в София около два дни. Фронтменът Дани Филт ще бъде придружаван от китаристите Джеймс МакКълрой и Пол Алендър, басиста Даниел Фърт, барабаниста Мартин Скарупка и нежното лице на групата Линдзи Скулкрафт, която стои зад кийбордите и беквокалните партии. Групата пътува със собствена охрана, мениджърски екип от 13 души и техническа продукция със звук, осветление и специални сценични ефекти.

Концертът на The Voice в Пловдив ще е на 1 юли

Концертът на радио и телевизия The Voice в Пловдив ще се състои на 1 юли от 20:00 ч. на пл. Централен и е в подкрепа кандидатурата на ...

За престоя си у нас, CRADLE OF FILTH ще бъдат настанени в един от най-добрите столични хотели. За бандата са приготвени 50 черни хавлиени кърпи, над 20 литра френска минерална вода и 4 огромни огледала.

Гримьорната на музикантите трябва да бъде голяма и просторна, с най-малко 3 удобни дивана и 12 меки кресла. Важно изискване е да бъдат осигурени специални високи щендери и закачалки за сценичните костюми, а в помещението, в което те ще бъдат поставени, пушенето е абсолютни забранено.

Едно от интересните желания на групата е да им бъдат приготвени 10 чифта нови черни чорапи, както и 3 опаковки с таблетки витамин Ц.

Кулинарните предпочитания на музикантите са съобразени с горещите температури навън и включват леки ястия от задушени зеленчуци, пиле, кафяв ориз, кисело мляко с пробиотици, свежи плодове, фрешове и различни видове сирена.

Джеси Джей: Здравей България, ще се видим на 29 юни

Родните меломани започнаха да броят дните до първото издание на Symphonics’Concerts. И докато българските фенове тръпнат до мига ...

Българските фенове на CRADLE OF FILTH са истински късметлии, че ще имат щастието да видя любимата банда на живо, след като шоуто на британците в Истанбул беше отменено заради събитията на площад Таксим. Така европейските дати от турнето, промотиращо последния албум на бандата „The Manticore and Other Horrors”, са само във Франция и България.

Както вече е известно, две български банди ще подгряват шоуто – Dimholt и Past Redemption. Очаква се хедлайнерите да се качат на сцената около 21:30ч.

Концертът на легендите на тежкия жанр CRADLE OF FILTH ще се състои в петък, 28 юни, в зала Универсиада, София. Билети могат да бъдат закупени от Билетен център НДК, мрежата на Тикетпро в цялата страна и онлайн на www.ticketpro.bg. Цената им на предварителна продажба е 45 лв., а в деня на концерта – 50 лв.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com