Концертът на DMX се измества за втори път

20098
Концертът на DMX се измества за втори път
Снимка: Getty

По независещи от DMX и българският екип организатори, концертът на рапъра ще бъде отменен за 16-ти декември, като мястото и часа са същите ( зала Христо Ботев, 20.00 часа).

За всички това е една изключително неприятна ситуация, но за жалост абсолютно независеща от артиста, неговия екип и организаторите за различните държави. За да са спокойни феновете,по-късно тази вечер те ще получат и неговото лично обръщение към България и снимка преди полета. DMX ще бъде в София, ден преди концерта и обещава на всички фенове един незабравим лайф.

DMX стартира европейското си турне от България

Този петък, 13-ти декември, в Зала Христо Ботев ще бъде поставено началото на европейското турне на DMX - една от най-големите хип хоп ...

Шоуто ще започне в 20:00 часа със силно българско участие от страна на xSPENSive, Alex P, Sarafa, Dee, Bate Sasho, Red One. За танцовото шоу ще се погрижат двете топ формации - X NRG CREW и Sugar Wings. DJ сетовете са поверени на DJ Yangfetish, DJ Big Bo, DJ NORA GOLD . Хост на концерта е Negy от Fars.

Важна информация относно правилата за концерта:

• Вратите отварят точно в 19:00 часа и ще бъдат затворени в 22:00. След този час до края на концерта няма да може да се влиза в залата. От 14:00 да 21:00 часа в четвъртък и петък ще работи и каса, от която ще могат да бъдат закупувани билети на място, която ще приключи работа в 21:00 часа.

• На входа на залата ще има 4 коридора - по един за всяка компания, продавала билети (TicketPortal, Eventim и TicketStream) и VIP/Media, през който ще бъдат допускани хора с VIP билет и представители на медии с валидна акредитация и пропуск.

• Студентски билети - всеки, закупил студентски билет, е необходимо да представи заверена студентска книжка или карта ISIC карта. Ако не бъдат представени е необходимо да бъде доплатена разликата до цената на нормален или VIP билет.

DMX обяви в Twitter за новата си дата в България

Дата 13-ти декември все още е далече, но подготовката за концерта върви с пълна сила. В новия график на отложеното турне България се я...

• Лица под 18 години се допускат единствено с придружител и попълнена декларация от родител (бланки ще има и на място). Може да свалите декларацията от тук: http://www.359hiphop.com/wp-content/uploads/2013/12/DMX_deklaracia_za_pridrujitel.pdf

• Осигурен е отделен вход за инвалиди (през рампа, служебен вход).

• Тютюнопушенето в залата е абсолютно забранено! Всеки, нарушил забраната ще бъде извеждан извън залата от представители на VTA Security без право да се върне вътре.

• На баровете ще се продава алкохол само на лица, навършили 18 години срещу показване на лична карта.

• Вече бяха засечени и първите опити за покупка на билети с фалшиви кредитни карти. Билетите са анулирани и лица с такива билети няма да бъдат допускати до събитието. Профилите на тези потребители са добавени в черен списък.

Смениха датата за концерта на DMX

"DMX Birthday Tour" /рапърът има рожден ден на 18 декември/ ще мине през България на 13 декември. Промяната на датите бе официално обяв...

Ще има и специална мърчандайз зона, от която феновете ще могат да закупят различни суверини от любимите си български звезди.

DMX изрази своето удовлетворение от работата си с 359hiphop.com и цялостната организация по първото му участие от европейското турне, като обеща да направи шоу, което феновете му ще помнят дълго. Какво е подготвила звездата ще разберем този понеделник 16-ти декември в зала Христо Ботев.

Let’s get it ooooon!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com