Принц Хари: Откакто съм роден, ми казват, че Чарлз не ми е баща (ВИДЕО)

36138
Принц Хари: Откакто съм роден, ми казват, че Чарлз не ми е баща (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Принц Хари се появи във Върховния съд в Лондон, за да даде показания срещу редакционната група на таблоида "Mirror". Принцът споделя, че журналистите от изданието имат "окървавени ръце" и неговата надежда е "да сложи край на тази медийна лудост".

За първи път от 1980 г. насам член на кралското семейство Уиндзор се появява в съдебната зала, макар и като свидетел и обвинител. За последен път това се случва през 1891 г. с престолонаследника принц Едуард и кралица Виктория изпада в ярост. Хари бе разпитван от адвокат на медията, който го помоли да даде показания пред съда и в писмен вид.

Крал Чарлз III се скарал с кралицата Камила заради Хари

Британският крал Чарлз III се скарал с кралица Камила заради поканата на принц Хари на церемонията по коронясването. Това съобщи Radar ...

"Като дете и тийнейджър бях жертва на инвазията на пресата, през по-голямата част от живота си досега", каза херцогът, който добави: "Има хиляди, може би милиони статии, които са написани за мен, от времето, когато бях на 12 години. Като дете всяка от тези статии изигра разрушителна роля в моето израстване". И след това той взриви аудиторията: "Откакто съм се родил, се носят слухове, че истинският ми баща не е крал Чарлз, а Джеймс Хюит (един от любовниците на принцеса Даяна – бел. ред.). Непрекъснато мислех за причините, които стоят зад тези слухове. Вестниците искаха да всеят съмнение в хората, за да бъда отстранен от кралското семейство".

Още: Фондация иска проверка на американската виза на принц Хари

Принц Хари също така осъди своеобразната "параноя", в която е изпаднал още като малък: "Когато лична информация, която знаят само един или двама души, излезе на първа страница на вестник, приятелският ти кръг започва да се стеснява все повече и повече. Огромното мнозинство от публикациите са приписани на партньор, приятел, източник, близък човек, което всъщност създава атмосфера на подозрение относно възможния източник на тези информации. Чувствах, че не мога да имам доверие на никого, което беше ужасно чувство за мен, особено когато бях толкова млад."

В най-новата съдебна битка срещу медиите най-малкият син на крал Чарлз III и няколко други високопоставени ищци обвиняват групата MGN в незаконни дейности, включително подслушване по телефона.

Таблоид се извини на принц Хари в началото на процеса за хакване на телефони

Британски таблоид се извини на принц Хари, че е търсил незаконно информация за него в началото на съдебния процес на кралската особа ср...

Бащата на Хари, крал Чарлз, нарече "самоубийствен ход" от страна на сина си да съди британските таблоиди, поне според биографията на непокорния втори син. След като влезе в съдебната зала, принцът получи порицание от съдията за това, че не се е явил на първото изслушване в понеделник. За да оправдае отсъствието, адвокатът му обясни, че принц Хари не е искал да пропусне втория рожден ден на дъщеря си Лилибет, който беше отпразнуван миналия уикенд.

Според принц Хари тези истории са имали пряк ефект върху живота му и хората около него, като се започне от майка му, принцеса Даяна, повлиявайки на "реакцията ѝ към мен като неин син".

Меган, съпругата на Хари - въпреки слуховете за предстоящия им развод - написа в Instagram в сряда: "Толкова се гордея с принца, той е много смел!"

Още: Меган Маркъл излиза по купони сама, а Хари си стои вкъщи

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Няма да повярвате как е изглеждала Ромина Тасевска преди (СНИМКА)

Човекът - глас Краси Аврамов жертва на нигерийци

БФС освободи Виктория от "Ергенът"?

Емануела с нова промяна на сцената на Dancing Stars (СНИМКИ)

Нови разкрития в "Ергенът": Валерия шокира Алек с историята си (СНИМКИ)

Изключиха поредния участник от Hell's Kitchen (СНИМКИ)

Доналд Съдърланд издава мемоари

"За мен това е шок": Едно момиче си тръгна от "Ергенът" неочаквано (СНИМКА)

Дървената плоскост, спасила живота на Роуз от "Титаник", бе продадена за немислима сума

Крие ли голяма тайна Васка от "Ергенът"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com