Промоционалните билети за концерта на Кети Гарби свършиха

9145
Промоционалните билети за концерта на Кети Гарби свършиха

Както Loud Concerts вече обяви, една от най-известните гръцки певици, Кети Гарби, пристига за първи път във Варна за едно невероятно шоу в Двореца на Културата и Спорта на 11 август (неделя).

Преди броени часове се изчерпаха промоционалните билети за концерта на гръцката певица. В момента цените на билетите са между 20 и 40 лв в зависимост от разположението в залата.

Концертът на The Voice в Пловдив ще е на 1 юли

Концертът на радио и телевизия The Voice в Пловдив ще се състои на 1 юли от 20:00 ч. на пл. Централен и е в подкрепа кандидатурата на ...

Билетите за концерта на Кети Гарби са в продажба в мрежите на Ticketstream и Eventim в цялата страна. Местата, от които ще могат да бъдат закупени, са магазините на Office 1 Superstore, M-Tel, Orange, Техномаркет, Пикадили, Germanos, бензиностанции OMV и други, както и онлайн на www.ticketstream.bg и www.eventim.bg . Специално за жителите на Варна, билети за събитието ще се предлагат и на касата на Двореца на Културата и Спорта, Летния Театър, както и театър Българан.

Предстоящото гостуване на на Кети Гарби във Варна ще е единствено за страната ни и много специално за феновете на гръцката музика. Изпълнителката на тоталния хит “Esena Mono” и някои от най-популярните песни от южната ни съседка като “Ante Yeia”, “Akouse agori Mou” и други, ще пристигне с група от шест музиканта за един запомнящ се и зрелищен концерт, изпълнен с най-големите хитове на певицата.

Кети Гарби ще пристигне във Варна ден по-рано, на 10 август, с антураж от 12 души. Певицата ще посети морската ни столица със сина си, който я придружава на почти всички нейни участия.

Очаквайте още подробности около гостуването на Кети Гарби във Варна.

За Кети Гарби:

Запиши видео и срещни Роби Уилямс в Талин

На 27 юни във фейсбук страницата на Роби Уилямс ще бъде анонсирана видеоигра, която ще даде възможност на 10 негови фена да получат без...

Кети Гарби е една от най-успешните гръцки певици през последните 20 години, с над 1 000 000 продадени албума, стотици песни и вечни хитове в актива си. Записите на певицата неколкократно достигат златен и платинен статус в Гърция, а концертите и турнетата и се простират далеч извън пределите на родната й страна. Кети Гарби представя страната си и на престижния конкурс Евровизия и заема 9то място.

Уникалният й и винаги разпознаваем глас, в съчетание с неповторимо сценично присъствие са гаранция за истинско музикално преживяване и страхотно забавление за публиката.

Много от песните на Кети Гарби стават огромни хитове не само в Гърция, но и във Франция, Русия, Турция и България.

През цялата си бляскава кариера Кети Гарби си партнира успешно с редица гръцки изпълнители като Anna Vissi, Antonis Vardis, Sakis Rouvas и много други.

25 000 пловдивчани пяха с The Voice

Повече от 25 000 фенове на The Voice се събраха на пл. Централен в Пловдив. The Voice Of Summer Tour за трети пореден път накара българ...

Певицата е изключително активна и в много социални активности и подкрепя дейности като борбата със СПИН и други благородни каузи.

Страстта й към пеенето и интересът към разнообразни стилове музика винаги я тласка да открива нови хоризонти и да преоткрива музиката си с всеки нов проект. Още една от причините шоуто й във Варна на 11 август да се превърне в едно неповторимо музикално преживяване.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com