Психарски екшън представя „Хрониките на Звеното“!

26292
Психарски екшън представя „Хрониките на Звеното“!
Снимка: Колибри

На 29 април в центъра на София ще се разиграят сцени, достойни за криминалните страници на вестниците. Или пък – за кино рубриките. От спец-части, линейки и полиция обаче няма да има нужда, защото присъстващите не просто ще останат живи и здрави, а и ще се забавляват!

От 19.00 в Trip Ten (под Моста на влюбените зад НДК) присъстващите ще станат част от екшън на живо по книгите „Български психар“ и „Български психар II – Хрониките на Звеното“ на Андрей Велков. Всеки от публиката ще се потопи в интерактивна жива инсталация, която ще предизвика  слабите сърца, ще шокира пуританите и ще съживи най-колоритните персонажи и случки от двата романа така, както са описани.

Международният ден на детската книжка

Спомняте ли си времето, когато в детските книжки откривахме вълшебни светове, в които пътувахме всяка вечер, преди да заспим. Приказнит...

Посетителите ще видят отвътре тайните на мощната групировка. Ще се възползват от най-иновативните схеми за разпространение на забранени субстанции. Ще станат преки свидетели и съучастници в престъпления. И ще имат огромния шанс да разберат как се раждат гениалните идеи в самото сърце на Звеното – неговите колоритни четирима ръководителя. 

Още повече кръв, още повече насилие, още повече уличен език! Този път – на живо!

Български психар“ (Colibri, 2012) разказва историята на Петър - най-обикновено момче от улицата, умен и амбициозен младеж, който бързо разбира, че в разгара на Прехода с честен труд не може да се живее нормално. Затова той бързо спира да играе по правилата и от дребен квартален играч се превръща във всяващ страхопочитание бос на подземния свят. Хрониките на Звеното“ (Colibri, 2014) е дългоочакваното продължение на вълнуващата книга, което доразвива сюжета на „Български психар“ и ни показва различните гледни точки върху историята на Петър и компания, които създават мощната мафиотска групировка с кодово название „Звеното“.

Място на действието е съвременна България, сюжетът прелива от екшън сцени, коварство и интриги, а умопомрачителният финал превръща читателя в неволен съучастник във филма. Единственият по-шеметен, обсебващ и суров начин да го преживеете, е да се включите!

Международният ден на детската книжка

Спомняте ли си времето, когато в детските книжки откривахме вълшебни светове, в които пътувахме всяка вечер, преди да заспим. Приказнит...

Трейлър: https://www.youtube.com/watch?v=E1bTK0_bFAo

Фейсбук събитиеhttps://www.facebook.com/events/1420425884885931/

Сайт: http://www.bgpsihar.colibri.bg/

29 април 2014, 19.00, Trip Ten – влез в екшъна!

Вдъхновението "Енио Мориконе"

В артистичното офисно пространство на "Брейн Тръст", се проведе втората по ред тематична вечер от екипа на "Ивент Зона" - "До Мориконе ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com