Tony MacAlpine води уроци по китара в София

2861
Tony MacAlpine води уроци по китара в София
Феновете ще получат уникални фланелки, плакат с автограф , както и ще могат обстойно да разгледат техниката и инстументите, с които работи Tony.

Както Loud Concerts вече обяви, първият самостоятелен концерт на виртуозния китарист Tony MacAlpine, ще се проведе в Sofia Live Club (в подлеза на НДК) на 6 март 2012г.

Преди легендарният музикант да се качи на сцената на софийския клуб, феновете ще могат да видят на живо изпълненията на американската прогресив банда Agent Cooper и китаристът Daniel Pique.

Непосредствено преди концерта, ограничен брой фенове на виртуозните китари ще имат удоволствието да присъстват на репетицията за концерта, да се срещнат лично с Tony MacAlpine, който ще проведе специален VIP master class по китара. Освен да се учат от един от най-добрите съвременни китаристи, феновете ще получат уникални фланелки, плакат с автограф , както и ще могат обстойно да разгледат техниката и инстументите, с които работи Tony.

Различните VIP пакети са в продажба на официалния сайт на Tony Macalpine или тук.

Цената на целия VIP пакет е 155 щатски долара. Местата за master class, meet&greet и присъствие на репетицията са само 7.

VIP пакетът не осигурява достъп до концерта. Закупилите пакет трябва да притежават и билет за шоуто на Tony Macalpine на 6 март, за да могат да влязат.

Tony MacAlpine на живо в София

Loud Concerts има огромното удоволствие да обяви първия самостоятелен концерт на виртуозния китарист Tony MacAlpine! Музикантското съби...

За този изключителен иснтрументален лайв Tony MacAlpine пристига с някой от най-големите имена в съвременната прогресив и fusion сцена. Талантливият музикант е известен също така като основател на прогресив легендите Planet X и дългогодишен китарист на виртуозния Steve Vai.

Билетите за концерта на Tony MacAlpine могат да бъдат намерени в мрежита на Ticketstream.bg и Eventim.bg. Местата, от които могат да бъдат закупени са магазините на Office 1 Superstore, TBI credit, Germanos, Multirama, Пикадили, Техномаркет, Public, бензиностанции OMV, M-Tel, На Тъмно и други, както и онлайн на ticketstream.bg и eventim.bg.

Пропуските се продават на цена от 40 лв., а в деня на концерта цената ще е 45 лв. Началният час е 21:00ч.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com