Yotzov Clarinet Sextet – музикална приказка в БНР

11212
Yotzov Clarinet Sextet – музикална приказка в БНР

От най-големите композитори в класическата музика, до най-големите имена в поп музиката, през популярни игриви мелодии, зареждащи с настроение… Всичко това ще ви поднесат музикантите от Yotzov Clarinet Sextet и неговият основател Борислав Йоцов, чийто неподправен стил и умение да омайва слушателя, ще плени сетивата ви на 20 май (понеделник) в Първо студио на БНР, от 19.30ч. Входът е свободен.

Създаден преди малко повече от година секстетът бързо набира скорост и се превръща в една от най-предпочитаните инструментални формации в страната. „Виновник” за това е Боби Йоцов. Световно признатият кларинетист кани свои талантливи бивши и настоящи студенти и към този момент в Yotzov Clarinet Sextet свирят: Цветелина Найденова, Фарадж Акбаров, Мартин Котрулев, Венелин Пиперов и Явор Гайдов. Именно Боби Йоцов е неизменният шести, който сплотява и вдъхновява групата.

Засилени мерки за концерта на Depeche Mode

Днес е дългоочакваният концерт на Depeche Mode у нас. Култовата група обещава уникално изживяване, подплатено със спиращи дъха пиротехн...

Насладете се на музикални аранжименти подготвени специално за шестте кларинета и се понесете в приказката, която Yotzov Clarinet Sextet ще ви разкажат.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com