12 октомври - информационен ден за ученици, учители и родители в Кюстендил

583
12 октомври - информационен ден за ученици, учители и родители в Кюстендил
Снимка: Община Кюстендил

Първата фаза от образователен проект за развитие на способностите на учениците - "Твоят час", реализиран в град Кюстендил, е пред своя заключителен етап. Това става ясно от организирания от Регионално управление на образованието - Кюстендил "Заключителен Регионален информационен ден" във връзка с проекта. Това предаде кореспондент на Actualno.com oт града.

Най-голямата ябълка в Кюстендил - над 800 грама

862 грама - толкова тежи най-голямата ябълка, която беше представена на Празника на плодородието в Кюстендил, предаде репортер на Радио...

„Твоят час“ има за цел развитие на способностите на учениците и повишаване мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности. Той е финансиран благодарение на ЕС чрез Оперативна програма "Наука и образование за интелигентен растеж".

Информационната среща ще се проведе на 12-ти октомври от 14:00ч. в читалище "Братство 1869" . Поканата е отворена за всички заинтересовани ученици, учители, родители граждани и представители на обществеността.

В предварителната програма са предвидени изложба от произведения на ученици, участващи в групи по проекта, презентации за отчитане на резултатите и постигнатите цели на проекта на училищно ниво, изяви на индивидуални участници и групи от училищата от общините в областта.

Пълната програма на информационния ден ще бъде публикувана предварително.

Празник на плодородието ще радва жителите и гостите на Кюстендил

Община Кюстендил и Института по земеделие-Кюстендил организират ежегодния "Празник на плодородието" на 29-30 септември тази година, кой...

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители