Без вода в някои части на столицата

4116
Без вода в някои части на столицата

"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на компанията.

Във връзка с провеждане на степ тест в район „Сердика” на 10 юли 2012 г. (вторник) се налага спиране на водоподаването от 00.30 до 06.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между: бул. „Княгиня Мария Луиза”, бул. „Сливница”, ул. „Владайска река” и ул. „Индустриална” до жп линиите на Централна гара.

От 1 юли по-скъпа студена вода в София

Столичани ще плащат по-скъпа студена вода от 1 юли.От дружеството "Софийска вода" искат увеличението да е с 12% за битовите потребите...

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на кръстовището на ул. „Георги С. Раковски” и ул. „Козлодуй”.

На 10 юли 2012 г. във връзка с реконструкция на уличен водопровод в гр. Нови Искър , се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между: ул. „Иглика”, ул. „Бреза”, ул. „Розова долина”, ул. „Гина Кунчева”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на кръстовището на ул. „Иглика” и ул. „Бреза”.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Спиране на водата в някои райони на столицата

Днес във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод в ж.к. "Дружба І" , се налага спиране на в...

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода” АД на телефон 0700 12121.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com