Kaufland България е с три отличия за работодателските си политики в Employer Branding Awards 2022 на b2b Media

2672
Kaufland България е с три отличия за работодателските си политики в Employer Branding Awards 2022 на b2b Media
Снимка: Kaufland

В тазгодишното издание на наградите на b2b Media, състояло се на 15.02., Kaufland България спечели I-во място в категорията „Управление на нови служители“ (Management of new employees) с програмата си за въвеждане в работата на новите хора в екипа. Компанията е сред призьорите и като „Лидер на работодателската марка“ (Employer Brand Leader), където Милена Караилиева, директор „Човешки ресурси“, бе персонално отличена за принос в лидерството и успешно прилагане на стратегии по привличане и управление на таланти. Търговската верига зае трето място в „Проект за работодателска марка“ (Employer branding project (in pandemic times) с кампанията „Време е за ново начало“.

От март Kaufland България преминава изцяло към „зелена“ енергия

От март Kaufland България преминава изцяло към „зелена“ електроенергия. Във всички хипермаркети на веригата, в нейния логис...

Kaufland бе отличена и с три златни и две сребърни награди в международния конкурс Employer Brand Stars. Първото му издание, състояло се на 11.02., отличи Kaufland България в няколко категории. Със златни призове бяха удостоени стратегията за работодателска марка на компанията, програмите по въвеждане в работата (онбординг), както и за благосъстояние на служителите. Милена Караилиева получи индивидуална награда в категорията „Лидерство“, а компанията получи сребърно отличие в категория „Стажантски програми“.

Благодарение на успешните си работодателски практики вече четири поредни години Kaufland България е сертифицирана като Топ работодател от международния независим институт Top Employers Institute. Компанията предлага на своя екип сигурно и стабилно работно място, конкурентно възнаграждение и широк пакет от 15 социални придобивки, постоянни обучения и възможности за кариерно развитие. Доказателство за това е фактът, че 80% от ръководителите в компанията са вътрешно повишени служители.

Повече за работодателската политика на компанията можете да научите на kariera.kaufland.bg

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com