Код оранжев за Северна и Централна България

4493
Код оранжев за Северна и Централна България
В останалата част от страната в действие ще е код "Жълто"

Код "Оранжево" ще действа в 17 области на Северна и Централна България за днешния ден, а в останалата част от страната ще е в сила код "Жълто".

Оранжевият код за опасно време с метеорологични явления с голяма интензивност, при които са възможни щети и жертви, е обявен в Северна и Централна България. Той ще е в сила за областите: Видин, Монтана, Враца, Плевен, Ловеч, Габрово, Велико Търново, Русе, Търговище, Разград, Силистра, Шумен, Сливен, Стара Загора, Ямбол, Пловдив и Пазарджик. В населените места от тези области гражданите трябва да са внимателни, в течение на очакваните метеорологични условия, по възможност да избягват рисковете и да следват съветите на властите.

132 спасителни операции са проведени от екипите на пожарната

През изминалото денонощие звената на „Пожарна безопасност и защита на населението” са участвали в реализирането на 132 спас...

В останалата част от страната в действие ще е код "Жълто" за потенциално опасно време с не необичайни метеорологични явления, но все пак гражданите трябва да бъдат внимателни и по възможност да избягват рисковете. Жълтият код ще е в сила за областите: Добричка, Варненска, Бургаска, Хасковска, Кърджалийска, Смолянска, Благоевградска, Кюстендилска, Пернишка, както и за София-област и София-град.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Общество