Летище "София" работи при зимни условия, има промени на полети

6408
Летище "София" работи при зимни условия, има промени на полети

Летище "София" работи при зимни условия. До този час на деня трафикът се изпълнява с някои промени в полетното разписание, съобщиха за БТА от пресслужбата на летището.

Самолет на "България Ер", с полет "FB 461" до Амстердам, закъснява поради почистване на пистата и антиобледенителни процедури. Същото се отнася и за полет "FB 449" на "България Ер" - за летище "Фиумичино" в Рим.

Павлова: Спираме трафика поетапно, защото не можем да чистим нормално

Поетапно спираме тежкотоварния трафик по всички направления, тъй като той не позволява нормалното изчистване и не можем да осигури стан...

Със закъснение поради лоши метеорологични условия е излетял и самолет на турските авиолинии /"TK 1030"/ за Истанбул, в 12.07 ч., препланиран полет от вчера, както и полет "OS 800" на австрийските авиолинии - до Виена. Друг самолет на австрийските авиолинии, полет "795", за Виена е пренасочен за кацане в Солун, заради обилния снеговалеж.

Поради лоши условия на летището в София закъсняват самолетите, изпълняващи полети - на румънските авиолинии /"RO 293"/ от Букурещ, и на "Бритиш еъруейз", полет "871", за Лондон, "Хийтроу". Късно кацане от друг полет е причина да не излети по разписание до този час и самолет на "Уиз Еър", номер "4301А", за Лондон, "Лутън". БТА

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com