ОББ дарява таксите за левови преводи през ОББ Мобайл

2534
ОББ дарява таксите за левови преводи през ОББ Мобайл
Снимка: ОББ

Обединена българска банка (ОББ) ще дари таксите си за левови преводи през мобилното банкиране ОББ Мобайл през целия месец април в полза на борбата с коронавирус. Целта на банката е да насърчи повече хора да останат по домовете си и да извършват основни банкови операции от вкъщи като алтернатива на посещението в банков клон. ОББ ще дари събраната сума от такси за най-нуждаещите се болници в страната.

„Приемаме, че нашата роля за здравето и благоденствието на обществото в настоящата извънредна ситуация е двойно по-голяма. С предприетите мерки искаме да засвидетелстваме безрезервна финансова подкрепа, но също и желание да помогнем на обществото много по-бързо от очакваното да се дигитализира.“, коментира Петър Андронов, главен изпълнителен директор на ОББ и кънтри мениджър на KBC Груп в България.

ОББ с нови мерки за намаляване на финансовата тежест на клиентите си, държатели на кредитни карти

До 31 май се удължава времето, в което настоящите клиенти на банката с кредитни карти могат да разсрочват покупките си над 100 лв. без ...

С тези мерки ОББ цели да стимулира пълноценното използване на дигиталните канали за банкови и финансови услуги при пълно спазване на изискванията за социална дистанция, като в същото време направи клиентите съпричастни към каузата за борба с COVID-19.

Мобилното банкиране ОББ Мобайл е специализирано приложение за мобилни устройства и в настоящата ситуация се явява подходяща алтернатива на посещението в банков клон. То предлага редица функционалности като плащания по наем, лизинг, ипотека, битови сметки, превод към близки и приятели, взимане на предварително одобрен кредит. Сред операциите, до които клиентите имат достъп чрез мобилния телефон, са още издаване на дебитна карта, разсрочване на покупки с кредитни карти, както и получаване на информация за сметки, карти и транзакции в реално време.

Клиентите, които не са използвали мобилното или онлайн банкирането на ОББ до момента, трябва да се регистрират с ЕГН или клиентски номер в ОББ Онлайн и след това да изтеглят мобилното приложение ОББ Мобайл от Google Play или App Store. След въвеждане на потребителско име и парола за достъп в онлайн банкирането, клиентът получава код за достъп на SMS. Последната стъпка е създаване на ПИН код и избор на начин на вход – с ПИН или с пръстов отпечатък.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБЩЕСТВО:

След като Сарафов нареди проверка: Ето какво нарушения откриха в СРП

До 30 000 лв. за проекти за бизвес на хора с увреждания дава МТСП

Светият синод избра врачанския митрополит Григорий за наместник-председател

Кой има имен днес днес, 19 март, 2024 г.

Свещеник в гладна стачка заради касирания избор в Сливенската епархия (СНИМКИ)

Не ходете в планините, има мъгла, дъжд и сняг

Велико Минков обвини държавата, че му пречи да е баща

Къде са 400 млн. лева за пътна безопасност?

Светият Синод избира наместник-председател

Прогноза за времето - 19 март 2024 г. (вторник)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока
Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока

Цената на природния газ в Европа започна да поскъпва в края на зимата, най-вече в резултат на притеснения, свързани с доставките на синьо гориво. Ремонти...