В София ограничават движението в центъра заради протестите

11317
В София ограничават движението в центъра заради протестите

Столична община въвежда организация на движението във връзка с организиране на митинг-шествие, съобщиха от пресцентъра на Столична община. От 08.00 ч на 19 юни се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства на пл. „Народно събрание”. От 17.30 ч. до приключване на шествието и мероприятието се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки:

- по ул. „Цар Шишман между ул. „Аксаков” и бул. „Цар Освободител”

В Пловдив протестът срещу областния управител започна още от сутринта

Протестът в Пловдив срещу областния управител Венцислав Каймаканов започна още от рано сутринта, като хората блокираха ключово кръстови...

- по бул. „Цар Освободител” между бул. „Васил Левски” и ул. „Г. С. Раковски” само при необходимост и по преценка на отдел „Пътна полиция при СДВР.

От 14.00 ч до приключване на мероприятието се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства с изключение на автобусите, превозващи участниците в мероприятието както следва:

- на бул. „Витоша” между бул. „Пенчо Славейков” и бул. „Патриарх Евтимий" от страната на НДК и при необходимост на бул. „Фритьоф Нансен”, между бул. „Патриарх Евтимий” и бул. „Васил Левски”

- Шествието ще се проведе от 17.30 ч по маршрут НДК, бул. „Витоша”, Съдебна палата, бул. „Ал. Дондуков” с протест на пл. „Независимост” пред сградата на Народно събрание 2 извън зоната за охрана, бул. „Цар Освободител” до пл. „Народно събрание” с провеждане на митинг–концерт на пл. "Народно събрание” от 18.00 ч до 20.00 ч. След приключване на концерта шествието продължава по бул. „Цар Освободител” бул. „Ал. Дондуков” бул. „Витоша” до НДК.

Шести ден България протестира

Шести пореден ден на протести срещу назначаването на Делян Пеевски за шеф на ДАНС, срещу олигархията, която не излиза от властта. Проте...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com