Във вторник вятърът утихва

3587
Във вторник вятърът утихва
Снимка: Gettyimages

През нощта вятърът ще отслабне, утре ще е почти тихо. В низините и котловините ще се образува мъгла или ниска облачност, които на места, главно в Дунавската равнина, ще се задържат почти през целия ден. В планинските райони през деня ще е предимно слънчево. Минимални температури между -5° и 0°, по Черноморието до 3°-4°, максимални между 4° и 9°, в крайните югозападни райони до 11°. Това съобщи дежурният синоптик Анна Дякова в Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) към Българска академия на науките (БАН), предаде Фокус.

Над Черноморието ще има разкъсана облачност, по-значителна в сутрешните часове и над южната част. Максимални температури на въздуха: 6°-9°. Температурата на морската вода е 8° на север и до 10-11°в южните райони. Вълнението на морето ще е 1 - 2 бала.

Времето остава далеч от коледно

Днес, 14 декември, ще има разкъсана, предимно средна и висока облачност. Сутринта на отделни места в низините ще се образува мъгла. Мин...

Над планините ще е предимно слънчево. Ще духа слаб, по високите части до умерен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 5°, на 2000 метра - около 0°.

В сряда със слаб, в източните райони до умерен североизточен вятър ще прониква студен въздух. Облачността ще е предимно значителна, но само на отделни места ще превали слабо. Дневните температури ще се понижат и максималните ще са предимно между 1° и 6°. В четвъртък вероятността за валежи е малка. Ще има по-значителни разкъсвания и намаления на облачността, а температурите ще останат почти без промяна. В петък сутринта ще е студено, но през деня ще има повече слънце и ще започне повишение на температурите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com