Анди Мъри съжалява, че не е играл с Андре Агаси

7303
Анди Мъри съжалява, че не е играл с Андре Агаси

"Когато бях дете, обичах да гледам Андре Агаси. Съжалявам, че никога не успях ад се изправя срещу него на корта", сподели световният номер две Анди Мъри преди да започне участието си на турнира от серията Мастърс в Синсинати, предаде БГНЕС.

"Имам голям късмет, че съм част от това поколение и имам възможността да се съревновавам с едни от най-добрите тенисисти в историята на играта. Радвам се, че в началото на кариерата си успях да играя срещу Тим Хенман, това бе страхотно. За съжаление, не успях да играя с Агаси. Той беше моят любимец, когато бях дете. Успях да тренирам няколко пъти с него, но щеше да е страхотно да играя срещу него", коментира Мъри.

В първия си мач в Синсинати шотландецът ще срещне победителя от двубоя между Ернест Гулбис и Михаил Южни. Именно Гулбис записа изненадващ успех над Мъри миналата седмица в Монреал и го изхвърли още в третия кръг на турнира, който беше спечелен от Рафаел Надал.

Григор Димитров пречупи Николас Алмагро

В мач от първи кръг на турнира от серията 1000 (Мастърс) в Синсинати първата ни ракета при мъжете Григор Димитров победи със 7:6 (3), 6...

За Мъри турнирът в Синсинати е много важен, тъй като е възможно след него да бъде изместен от Надал от втората позиция в ранглистата. За целта Надал трябва да спечели титлата, а Мъри да отпадне преди четвъртфинал.

Днес от 22:00 часа българско време първата българска ракета Григор Димитров излиза срещу Браян Бейкър в мач от втория кръг на турнира. Димитров има победа срещу Бейкър в единствения им мач - на турнира в Брисбейн тази година.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com