"Байерн" увеличава преднината си в Бундеслигата

7195
"Байерн" увеличава преднината си в Бундеслигата

Претендент номер едно за титлата в Германия "Байерн Мюнхен" увеличи на 10 точки преднината си като лидер в Бундеслигата след успех с 2:0 като гост на Фрайбург, предаде БГНЕС.

Мачът се оказа сравнително лесен за баварците, като Томас Мюлер от дузпа откри за баварците, а съвсем скоро домакините останаха с 10 души след фаул на Фалу Диане срещу Джердан Шакири малко пред наказателното поле. Победата за гостите бе оформена след попадение на Тимошчук, който получи пас на Филип Лам, излъга вратаря и вкара на празна врата в 79-ата минута.

Междувременно Гонсало Кастро вкара два гола за разгромното 4:1 на "Байер Леверкузен" срещу "Вердер Бремен". Така "аспирините" излязоха на второ място в Бундеслигата за сметка на шампионите от "Борусия Дортмунд", които се провалиха в домакинството на "Фортуна Дюселдорф" и завършиха само наравно - 1:1. Попадения на Симон Ролфес и Йенс Хеглер донесоха трета поредна победа за Байер, а Нилс Петерсен бе направил 2:1 за домакините преди това.

"Барселона", "Валенсия" и "Байерн" на осминафинал

„Барселона”, „Валенсия” и „Байерн Мюнхен” се класираха за елиминационната фаза на Шампионската лига...

Ведад Ибишевич вкара късен гол за крайното 2:1, с което "Щутгарт" надделя над "Аугсбург", докато "Нюрнберг" увеличи още напрежение върху застрашения от изпадане "Хофенхайм", надигравайки го с 4:2. "Борусия Мьонхенгладбах" от своя страна вкара на два пъти през първата част за успеха над "Волфсбург" с 2:0.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com