Бейл може да премине в Реал още днес

4421
Бейл може да премине в Реал още днес

Гарет Бейл почти сигурно ще стане играч на Реал Мадрид до часове, след като преговорите между двете стани са в изключително напреднала фаза. "Кралския клуб" ще плати 93 милиона паунда плюс Фабио Коентрао, като обаче все още не е ясно, дали трансферът на Коентрао ще намали тази сума или тя ще остане същата.

Легендата на "Реал Мадрид" Раул Гонзалес смята, че кралският клуб не трябва да плаща твърде висока цена, за да има Гарет Бейл в състава си, пише football24.bg.

Тодор Неделев може да премине в Тотнъм

Звездата на "Ботев Пловдив" Тодор Неделев е близо до сензационен трансфер в английския гранд "Тотнъм", предаде football24.bg, позовавай...

В последните седмици собственикът на "Тотнъм" Даниел Леви се опитва да извие ръцете на испанците с цел да вземе възможно най-много пари за уелсеца, като се заговори за световен рекорд в размер на 120 млн. евро.

"Бейл е прекрасен играч. Разбира се, че Реал се опитва да събере възможно най-добрия отбор, но цената е прекалено висока. Иначе, Жозе Моуриньо свърши много добра работа в клуба, но Карло Анчелоти също е сред най-добрите треньори в света. Барселона притежава страхотни играчи и двата клуба ще се състезават през цялата година", коментира Раул.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com