Ботев показа какво се прави срещу казахстански отбор

25660
Ботев показа какво се прави срещу казахстански отбор

5:0 - това е резултатът само от втория мач между "Ботев Пловдив" и казахстанския "Астана", а с общ резултат 6:0 "канарчетата преминаха през първия предварителен кръг на Лига Европа, предаде football24.bg.

Българският тим нанесе своя удар само в рамките на четири минути в началото на втората част. Преди това "Астана" остана с 10 души, след като Куат задържа Минев и получи втория си жълт картон в мача в 34-ата минута. С човек повече, пловдивчани заиграха още по-спокойно и показаха, че са по-добрият отбор от двата отбора. 

Нов европейски позор за "Левски" - сините отпаднаха от казахстански отбор

Отборът на "Левски" отпадна по доста срамен начин още в първия предварителен кръг на Лига Европа, след като загуби с 0:2 реванша срещу ...

В 54-ата минута Мариян Огнянов даде тон да домакините, след като засече отлично центриране на Вандер и от два метра направи безпомощен вратаря на гостите. Секунди по-късно при следващата атака на "канарчетата" Тодор Неделев бе съборен в наказателното поле и съдията отсъди дузпа. Наказателният удар бе превърнат в гол от Вандер и преднината на нашите бе удвоена.

Само две минути по-късно отличният Неделев се разписа, след като преди това топката срещна гредата след удар на Анисе и резултатът стана 3:0.

В 70-ата минута Бобан Грънчаров с глава вкара четвъртото попадение за Ботев, а в 74-ата великолепна солова акция на Тодор Неделев и двойно подаване, завърши с хубав удар и втория гол на таланта в мача за 5:0.

В следващия кръг "Ботев" ще се изправи срещу босненския "Жрински Мостар", който се наложи с общ резултат 4:1 над андорския УЕ "Санта Колома".

Ботев надви Астана с 1:0, върна се в Лига Европа

Ботев  се наложи на казахстанския отбор Астана и взе победата с 1:0. Като гости "жълто-черните" бяха облечени във виненочервени ек...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com