Челси иска 50 млн. евро за Давид Луис

4152
Челси иска 50 млн. евро за Давид Луис

Испанският шампион "Барселона" продължава преговорите с "Челси" за централния защитник на лондончани Давид Луис, но ситуацията е усложнена заради финансовите претенции на англичаните, пише "Ел Мундо Депортиво", предаде БГНЕС.

Жозе Моуриньо е решил, че Давид Луис може да напусне "Стамфорд Бридж" срещу компенсация не по-малко от 50 млн. евро - сума, която Барса не може да си позволи. В същото време представители на бразилеца вече са уведомили ръководството на "Челси", че желанието на 26-годишния бранител е да премине на "Ноу Камп". Каталунците са готови да извадят за национала на Бразилия не повече от 35 млн. евро.

Ливърпул и Манчестър Юнайтед сключиха трансферен пакт

Необичаен пакт между "Ливърпул" и "Манчестър Юнайтед", дело собственика на мърсисайдци Джон Хенри,ще пази звездите на "червените дяволи...

Както е добре известно "Барселона" отдавна изпитва проблеми в центъра на защитата си, след като през изминалите години често на поста централен защитник играеха халфове. Последният случай е Хавиер Масчерано, а допълнителен проблем е състоянието на капитана на "блаугранас" Карлес Пуйол - първо, той е вече на 35 години и второ - има проблеми с контузии от дълго време насам.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com