Чукът или наковалнята - кое ще се падне на Манчестър Юнайтед?

10822
Чукът или наковалнята - кое ще се падне на Манчестър Юнайтед?

Здравейте, уважаеми читатели на Actualno.

Дойде Нова година, светът не свърши и по стар стил, затова е време отново да погледнем към забавленията. А какво по-голямо забавление от това да гледаш футбол – хем рискът от контузии е минимален, хем има приятно прекарано време, хем и половинката се дразни в здравословна мяра от заниманието ви. Или пък го подкрепя – още по-голям кеф. Ето и какво ни предлага тази събота от европейските терени.

Манчестър Юнайтед изкара тежък ден в Уелс

В изключително интересен мач от 18-ия кръг на Премиершип „Манчестър Юнайтед" не успя да прекърши коравия тим на „Суонзи&rdq...

Уест Хям – Манчестър Юнайтед, 19:15 часа


Мач от третия кръг за Купата на Английската футболна асоциация (FA Cup). Този уикенд мачове от първенствата на Острова няма и този сблъсък се очертава като най-интересен.

От 1 декември насам Уест Хям няма победа, докато Юнайтед не са губили от средата на ноември, когато паднаха с 0:1 при гостуването си на Норич. Като цяло през последните години в това съперничество доминират червените дяволи, но точно в един от турнирните мачове между двата отбора през 2010 година Уест Хям разби Юнайтед с 4:0 – за Купата на лигата.

За този мач в състава на чуковете ще има някои ключови липси, най-важната от които е на контузения им нападател Анди Керъл. Няма ги още десният бек Ги Демел и халфът Мохамед Диаме – все важни играчи за лондонския клуб. За Манчестър със сигурност аут са Уейн Рууни, Андерсон и Нани, но сър Алекс Фъргюсън вероятно ще даде шанс за изява на играчи, които по-рядко попадат сред титулярите.

Дяволска Коледа за Суонзи и Уелс

Коледа вече е съвсем близо, дами и господа, но все още има чалнати, които играят футбол – да не говорим за тези, които даже работ...

Средните ставки на букемйкърите сочат категорично предимство за Юнайтед – 1.75 за тяхна победа срещу  5.40 за победа на Уест Хям и 4.00 за равенство.

Прогноза: 12

Депортиво Ла Коруня – Малага, 21:00 часа


Някога славният отбор на Ла Коруня, който успя да достигне и до полуфинал в Шампионската лига през сезон 2003-2004 година, в момента се бори яростно за оставане в Примера Дивизион. Ла Коруня се намира на последно място във временното класиране на испанското първнество, на четири точки от безопасната зона и всяка точка за отбора е от жизнено значение.

Реал Мадрид потъна безвъзвратно

Отборът на „Реал Мадрид” окончателно каза сбогом на надеждите си за защита на титлата си в Испания след поражение с 2:3 при...

Срещу Ла Коруня излиза отборът на Малага, който в момента се движи точно по пътя, по който Депортиво вървеше допреди 10 години. Малага се намира на четвърто място във временното класиране в Испания и премина на осминафинал в Шампионската лига без нито една загуба в група с Милан, а точно преди Коледа би с 3:2 Реал.

В последните 20 мача между двата отбора Малага има само една победа – през пролетта на 2000 година. В момента обаче Малага е в серия от три поредни победи и общо четири победи в последните пет мача в Примера. Ла Коруня, логично, е на другия полюс – тимът няма победа от осем мача в Примера.

И при двата отбора особени проблеми със съставите няма – Ла Коруня няма контузени и наказани, а в състава на Малага ги няма Жереми Тулалан и Жулио Баптища.

Средните ставки сочат минимално предимство за Малага – 2.42 за тяхна победа, 3.30 за победа на Ла Коруня и 3.47 за равенство.

Прогноза: 12

Обзаведоха Алекс Фъргюсън с Chevy Volt

Докато изявите на Сър Алекс Фъргюсън на пресконференциите, край тъч-линията и в съблекалнята на отбора в червено няма как да бъдат проп...

Автор: Ивайло Петров

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com