Дидие Дрогба се присъедини към Галатасарай

8247
Дидие Дрогба се присъедини към Галатасарай

Турският гранд "Галатасарай" реализира още един голям трансферен удар през зимния трансферен прозорец. След като клубът от Истанбул привлече холандския плеймейкър Уесли Снайдер, сега на Босфора акостира и легендата на "Челси" Дидие Дрогба.

Именитият нападател премина в турския клуб от китайския "Шанхай Шенхуа". Той подписа договор за шест месеца. "Галатасарай" е лидер в турския шампионат и продължава участието си в Шампионската лига, където в 1/8 финалите ще спори с Шалке 04.

"Преминаването ми в Галатасарай е едно много вълнуващо предизвикателство", заяви новото попълнение на "чим бом" Дидие Дрогба. "В Истанбул ме чака вълнуващо предизвикателство, нямам търпение да се запозная с този клуб с богата история и с неговите привърженици, известни със своята невероятна поддръжка. Това е началото на ново приключение за мен", каза бившата звезда на "Челси", предаде БГНЕС.

Галатасарай: Снайдер вече е наш футболист

Плеймейкърът на "Интер" Уесли Санйдер вече официално е играч на турския клуб "Галатасарай". Двете страни се споразумяха, след като хол...

С лондонския клуб Дрогба стана три пъти шампион на Англия, четири път вдигна Купата на Англия, а през май 2012 г. спечели Шампионската лига. Сега той отказа оферти на бившия си клуб "Челси" и от "Милан", за да облече фланелката на "Галатасарай".

С идването на Дрогба в състава на турския гранд вече има доста впечатляващи имена - Снайдер, Йохан Елмандер, Фелипе Мело, Емануел Ебуе, Томаш Уйфалуши, Хамит Алтънтоп, Фернандо Муслера, а треньор е легендата на турския клуб и турския футбол Фатих Терим - Императора.

Играйте във футболната игра на Actualno.com - "Лаком за гол"

Редактор: Ивайло Петров

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com