Григор записа победа в демонстративния турнир The Boodles

5814
Григор записа победа в демонстративния турнир The Boodles

Първата ни ракета при мъжете Григор Димитров се поздрави с успех в последния си мач от демонстративния турнир The Boodles в Лондон и победи в два сета (6:1, 7:6) 203-сантиметровия полски талант Йежи Янович, предаде БГНЕС.

Това бе първа победа за българина на подгряващата надпревара за "Уимбълдън", след като в предишните си два мача падна във оспорвани двубои от Янко Типсаревич и Новак Джокович.

Григор бе безпощаден в първия сет, давайки само гейм на Янович в първия мач изобщо досега между двамата. Вторият сет започна с пробив и 2:0 за Янович, но Григор се върна в играта и в крайна сметка всичко трябваше да се решава с тайбрек. Там Гришо доста изостана в началото, но след това осъществи обрат и набързо затвори срещата.

Добър жребий за Григор на Уимбълдън

Григор Димитров ще започне участието си на "Уимбълдън" с мач срещу Симоне Болели, отреди жребият, който определено бе благосклонен къ...

"Чувствам се добре, искам да ви благодаря за тази седмица, радвам се, че бях тук. Надявам се да се върна, момичетата с топките много помагаха. Абсолютно исках да спечеля днес", с усмивка на лице заяви Гришо след поредното шоу с негова марка на The Boodles. На "Уимбълдън" българинът започва срещу Симоне Болели в първи кръг.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com