Манолев може да премине в Кубан

4790
Манолев може да премине в Кубан

Българският национал Станислав Манолев стиска палци за трансфер от ПСВ "Айндховен" в руския "Кубан", предаде football24.bg. Националът игра срещу Македония в сряда, но в клуба си е резерва, а дори понякога не влиза в групата. Бъдещето му очевидно не е в ПСВ, откъдето миналия сезон го преотстъпиха на английския "Фулъм".

Руският клуб, където играе Ивелин Попов, е в напреднали преговори за десния халф. Трансферът може да стане в началото на следващата седмица.

ПСВ намали наполовина цената на Станислав Манолев

Според холандския сайт "ELFvoetbal.nl" ПСВ са решени на всяка цена да продадат Станислав Манолев до края на месеца. За целта "филипсит...

Едно от последните уточнения, които предстоят, е като наем или продажба да бъде оформена сделката. Манолев има още година от договора си с ПСВ.

В неделя Попов ще се изправи в мач от руската Висша лига срещу ЦСКА (Москва), където чака дебют друг национал - Георги Миланов. В "Амкар" пък играе Петър Занев и така при очертаващото се преминаване на Манолев в "Кубан" сериозно ядро от националния отбор може да се събере в едно първенство. Тимът от Краснодар започна солидно сезона, като след 4 кръга има победа и 3 ремита (6 точки). Чака и плейоф за влизане в групите на Лига Европа, където съперник му е холандският "Фейенорд".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com