Потвърдено: Гуардиола застава начело на Байерн

5698
Потвърдено: Гуардиола застава начело на Байерн

Бившият треньор на "Барселона" Хосеп Гуардиола, който е най-апетитната хапка на трансферния пазар за мениджъри, официално поема "Байерн Мюнхнен". Новината беше съобщена от БНТ и CNN.

Договорът на Гуардиола е за три години, като испанският специалист ще застане начело на германския колос от лятото на тази година. Дотогава начело на гранда от Мюнхен остава Юп Хайнкес.

От Бразилия отричат, че Гуардиола ще поеме националния отбор на страната

Няма почти никаква вероятност Хосеп Гуардиола да поеме националния отбор по футбол на Бразилия. Това съобщиха от бразилската футболна ф...

Слуховете, че Гуардиола ще застане начело на "Байерн", бяха тиражирани още вчера, но тогава медиите в Испания коментираха, че това не е вярно. Самият треньор обаче запази мълчание и явно новината е била истина, както стана ясно днес.

Откакто напусна "Барселона" в края на миналия сезон, името на Гуардиола беше свързвано с най-големите европейски грандове. Първоначално се говореше, че испанецът ще поеме "Милан", след това на сцената се появи Роман Абрамович с милионите си, а в последните дни слуховете пращаха Гуардиола в "Манчестър Сити". Имаше информации и че Гуардиола може да отиде в "Пари Сен Жермен", появиха се и предположения, че ще поеме националния отбор на Бразилия.

Редактор: Ивайло Петров

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com