Треньорите на Берое и Нефтохимик не могат да повярват на резултата

8864
Треньорите на Берое и Нефтохимик не могат да повярват на резултата

Не помня такова нещо – така треньорът на „Берое” Петър Хубчев коментира вчерашния успех на тима си над „Нефтохимик” с 2:0. Старозагорци обаче спечелиха, след като играха с осем души над половин час.

Всичко комично в мача стана след втория гол на заралии, паднал в самия край на полувремето. Тогава Венци Христов стреля, вместо да подаде на останалия сам пред вратата Елио Мартинс, но вратарят на гостите изби така, че топката отиде и без това в португалеца, който вкара. Той обаче се разсърди на Христов и го наруга. А на почивката скандалът е продължил в съблекалните, като вратарят Иван Караджов е скочил да бие Мартинс, което довежда до червени картони за двамата – при това без да са в игра! За капак в 66-тата минута Елиаш си изкара втори жълт картон и също е изгонен, но въпреки това бургазлии не можаха дори да вкарат почетен гол.

Литекс окупира второто място в А група след обрат и гол в последната минута

Отборът на "Литекс" стигна до второто място в А група след шестия кръг, след инфарктна победа като домакин над "Любимец" с гол в послед...

„Такова нещо аз не помня да се е случвало въобще в нашия футбол. Ще ви помоля да не отговарям на този въпрос (за сбиването – б.р.), понеже не бях в тунела по време на случката, но ако е така, както съдиите казват, имат пълното право да реагират по този начин. Искам първо да разговарям с хората, които са направили тази глупост“, каза наставникът на беройци.

Същевременно наставникът на „Нефтохимик” Валерий Дамянов беше повече от бесен след края на срещата.

 „Ще се опитам да бъда кратък. Просто ме е срам от тоя мач! Не виждам какво ще правим. Ще взема кардинални мерки, сигурно ще се разделим с част от футболистите“, каза Дамянов. „Не се чувствам подведен от тях, и аз имам своята вина. Просто срещу 8 души да не можеш да отправиш удар е трагично“, заключи наставникът на бургазлии.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com