42% е избирателна активност в Павел баня при напрежения на балотажа

6642
42% е избирателна активност в Павел баня при напрежения на балотажа
Снимка: Actualno.com

42% е избирателната активност в община Павел баня към 13.00 часа, съобщиха от Общинската избирателна комисия. 5083 са общо избирателите, които до този момент са упражнили правото си на глас, предаде кореспондентът на Actualno.com в града.

От Общинската избирателна комисия добавиха също така, че има напрежение пред някои от избирателните секции в общината, където представители на една политическа сила са се опитвали да влязат нерегламентирано в секционните помещения.

В Сливен задържаха баща и син за купуване на гласове

Досъдебно производство за извършено престъпление против политическите права на гражданите е започнато в РУ-Сливен. В резултат на плани...

Освен това за село Горно Сахране са получени сигнали за заплахи към жители на селото. Младежът се оплакал, че в дома му го посетил застъпник на един от кандидатите за кмет на общината и го заплашил, че ако гласува, ще му извади очите. Той е инвалид, заради проблема си с очите. Скоро си и направил операция за 4000 лв. и очите са му изключително болна тема. Именно и за това заплахата към него е насочена конкретно към очите, съобщава БГНЕС.

Припомняме, че на първия тур за местни избори миналата неделя избирателната активност към 13.00 часа в общината беше 30,57%.

 Снимка: Actualno.com

 

Има сигнали за приканване към гласуване в квартал "Изток" в Пазарджик

Има сигнали, че в ромския квартал "Изток" на Пазарджик група от местни активисти обикалят по домовете и приканват хората да гласуват ср...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com