X
 
 

Близо 50 хиляди лева събраха старозагорци за Камелия (СНИМКИ)

2046 0
photo of Близо 50 хиляди лева събраха старозагорци за Камелия (СНИМКИ)
Снимка: Aктуално
48 282 лева и 120 евро събраха старозагорци в подкрепа за събиране на средства за лечението на 32-годишната Камелия Добрева, страдаща от остра Т-лимфобластна левкемия, а за лечението й са необходими 300 хиляди евро. 38-ия си  рожден ден кметът на Стара Загора Живко Тодоров отбеляза не с близки и приятели, а с благотворителна вечер, на която покани съгражданите си да подкрепят каузата за събиране на средства за лечението на младата жена.

„Благодаря на всички Вас, които дойдохте тази вечер. Моят рожден ден е само повод да сме тук. Каузата е една - Камелия Добрева, за която всички ние ще помогнем да се съберат пари, защото става въпрос за младо момиче на 32 години, което се нуждае от тези средства, за да запази живота си. Реших на рождения си ден тази година да направя така, че повече хора да научат за Камелия. Ако всички се съберем и дадем по малко е много лесно да съберем голяма сума, отколкото няколко човека да се опитват да я съберат сами, защото тогава наистина е непосилно. Едно е да има град, друго е да има общност. Благодаря Ви, че Ви има и че имате сърца!”, обърна се Тодоров към стотиците старозагорци в историческия музей снощи. 

„Благодаря от сърце и от душа от името на Ками на кмета Живко Тодоров, на всички вас! Вие сте хора със страшно добри сърца!", каза развълнуваният баща на Камелия Добри Добрев. 

Освен събраната в трите кутии за дарения сума безвъзмездно на благотворителната вечер свириха дамите от трио „Реверанс“, а Ники Чернев се погрижи за озвучаването. Каузата беше подкрепена и от кетъринг фирмата, а гостите можеха да си купят ръчно изработени сувенири от благотворителния базар. Много фирми и организациите в града използваха и банковите сметки на Камелия, за да подкрепят нея и семейството й в този труден момент. 

Да помогнем на Камелия в борбата ѝ с рака

Камелия Добрева е на 32 г. от град Стара Загора и страда от остра Т-лимфобластна левкемия. В момента младата жена е в ремисия, като ѝ...

Всеки съпричастен да помогне, може да използва дарителските кутии или дарителските  в Банка ДСК:

EUR сметка с IBAN: BG93STSA93000026167852 - Kameliya Dobreva

BGN сметка с IBAN: BG68STSA93000026167817 BIC: STSABGSF - титуляр: Камелия Добрева Добрева

Pay Pal - kameliq.dobreva@gmail.com

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители