Колоездач загина, след като беше блъснат от кмета на Павел баня

7492
Колоездач загина, след като беше блъснат от кмета на Павел баня
Снимка: Actualno.com

Около 19 ч. тази вечер по пътя между село Виден и град Павел баня кметът на Павел баня Станимир Радевски е блъснал с колата си велосипедист, който е починал в катастрофата. Това потвърди за Kazanlak.com началникът на РУ Полиция в Казанлък Стойчо Крачолов.

Възрастният мъж с колело е возел внучето си, което за щастие не е тежко пострадало, но велосипедистът е починал. Радевски е шофирал и е бил сам в колата.

Две нарушения от началото на изборния ден в Павел баня

Две жалби са постъпили към Общинската избирателна комисия (ОИК) в началото на изборния ден, научи сайтът Pavelbanya.eu. "В село Осетен...

В момента екипите на Пътна полиция изясняват на място причините за инцидента, "нека колегите да си свършат работата и тогава можем да съобщим причините", каза Крачолов. На въпрос на kazanlak.com тестван ли е Радевски за алкохол, шефът на Полицията заяви – категорично няма алкохол, "тестван е с дрегер, но нека излязат резултатите от кръвната проба". За случая е уведомена и Окръжната прокуратура, добави Стойчо Крачолов.

Инцидентът става в навечерието на утрешната втора сесия на Общинския съвет – Павел баня, насрочена за избор на председател, след като миналия понеделник никой от предложените не събра необходимото мнозинство за подкрепа. Същевременно, за сряда бе отложено и делото в Административния съд, с искане за повторно преброяване на бюлетините от изборите в Павел баня. На балотажа на 1 ноември Станимир Радевски спечели 4-я си мандат като кмет на Павел баня с 39 гласа разлика пред кандидата на ДПС Иса Бесоолу.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com