Роджър Рашид: Харесва ми Григор да атакува

17876
Роджър Рашид: Харесва ми Григор да атакува

Треньорът на Григор Димитров Роджър Рашид отговори в социалните мрежи на въпроси на феновете. Основната част от тях бяха свързани именно с първата ни ракета. Според австралиеца българинът вече е намерил баланс в играта си, но има още какво да подобрява в бекхенда си.

"Бекхендът на Григор се развива. Той може да прави много неща с него, но се нуждае от повече сила. Виждам го като потенциално оръжие след време, силата на тялото е ключова за бекхенда, а той все още се развива. Ретурът му става все по-добър и той започва да прави все по-добри избори на удар. Вярно е, че преди беше прекалено агресивен през цялото време и не взимаше правилните решения. В момента притежава добър баланс и винаги ще гради играта си около агресията. харесва ми да атакува", сподели специалистът.

Вижте от кого Гришо трябва да пази Маша

И в най-успешните любовни се връзки се появява по един футболист. Така момчетата на Цар футболи винаги са били заплаха за колегите си о...

Рашид е категоричен, че не иска да поставя конкретни цели пред Димитров. "Не съм привърженик на репликите от типа на "в определен период от време искам да бъдеш в Топ 15, Топ 10, Топ 4 и т. н.". Защо да се създава напрежение за постигане на тези цифри, ако дневните цели са постигнати. Той се развива много добре. Работи здраво и спечели няколко качествени двубоя на клей. Труден, но вълнуващ процес. Би било вълнуващо да влезе в Топ 10 - както за самата игра, така и за феновете", смята треньорът на бългаската тенис звезда.

 Меридиан мач

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com