X
 
 

Кметът на Видин дари лични средства за кампанията "Подари щастие"

631 0
photo of Кметът на Видин дари лични средства за кампанията "Подари щастие"
Снимка: община Видин
Лично дарение от  Огнян Ценков, кмет на Община Видин получи  Десислава Николова, която е родом от Видин, но работи от години за  каузата закупуване на кувьози за недоносени бебета, предаде кореспондентът на Actualno.com.

Младата жена е автор на книгата бестселър „Щастлива и красива бременност като моята“, която през последните две години придоби голяма популярност. „Винаги съм подкрепял младото поколение и видиначани неведнъж са показвали силата на борбения дух, който притежават. Продължавай все така смело да сбъдваш мечтите си“, пожела Ценков.

Великден за най-малките във Видин

Община Видин зарадва на-малките си жители  с украсата за Великден, разположена в Крайдунавския парк. За тях по повод най-големият ...

Според Десислава мотивицията ѝ да помага на хората я води до решението да напише своята първа книга. Всички събрани пари от нейната продажба са предназначени за кувьози за недоносените бебета. Статистиката сочи, че всяка 3-та жена абортира и всяко 10-то дете се ражда недоносено. До момента постъпилите средства по сметката на проекта от дарения и продажба на книгата "Щастлива и красива бременност като моята" са 3 541 лв. В навечерието на големия християнски празник Възкресение Христово Десислава Николова ще подпомогне и неонтологичното отделение на МБАЛ „Св. Петка“ – Видин.

Кметът на Видин прави поредното си месечно дарение вече четвърта година, като подпомага млади хора и деца от Общината в името на благородни и хуманни каузи.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители