Фандъкова - премиер!

52471
Фандъкова - премиер!
Снимка: БГНЕС

Въобще не се смейте! Червените надъхани активисти! И вие стари хора и носталгици по комунизма. Не за друго, а точно затова - именно кметът Фандъкова е вашият идеал, тя е която прави истина всичко, което вие, като примерни и предани на Живков социалистически граждани на народната република, и жадувахте, и мечтаехте, и ви се привиждаше! Йорданка Фандъкова - за четири години редовно кметуване, и още две преди това - така да се каже, по съвместителство - за да завърши мандата на предишния кмет Борисов, станал премиер, превърна и превръща в реалност вашите (и нашите, на всички - и сини, и червени, и от ГЕРБ, а и на уж националистите!) мечти! За пет-шест години бившата учителка по руски език и бившата по-късно директорка на руската гимназия успя да свърши повече от всички софийски кметове след 1989 година! За по-предните - да не говорим! А помните ли ги - завареният от 10 ноември БКП-активист от времето на развития социализъм Стефан Нинов, който - партиен и бездарен! - два мандата се бе чудил кой Господ и защо (кой друг освен Живков!) го е поставил на най-горещия стол на София; следващият вече бе син - генералският син Александър Каракачанов, който имаше лошия шанс да управлява града по време на чума. И с купони! Каракачанов, неопитен и зелен, очаквано, обърка града повече от комунистите преди него и бързо-бързо отпраши към Народното събрание; последва го пак синият и пак Александър - но Янчулев, който пък, подобно на Нинов, бе кмет повече партиен, отколкото на софиянци. Остана в историята на града единствено с водния режим, защото лично бе източил язовир "Искър" - за частни нужди! И той си отиде безславно, за да дойде уникатът Стефан Софиянски! Неговата първа и единствена грижа като кмет на София - два мандата и половина! - по-скоро бе да подсигури бъдещето си - своето и на децата си! - за времето след кметуването. Софиянски и протежетата му ограбиха града така, както и турчин не го е грабил - влачеше с две ръце от общинските благини, заедно с подставените шефове на общинските дружества! Така стигаме до Бойко Борисов - мандат и половина, чиято основна грижа като кмет на столицата бе да укрепи партията си и - през кметския стол - да я подготви за управление на държавата! Както и стана, за добро или зло, други ще кажат, и то след време!

И ДОЙДЕ ФАНДЪКОВА! За да покаже, че жените наистина се справят по-добре от мъжете и че т. нар. силен пол най-после трябва да върне на слабия правата, които са му отнели!

Фандъкова: Очаквам от 1 юли да се движат новите трамваи по бул. "България"

Очаквам от 1 юли да се движат новите трамваи по бул. „България”. Това каза кметът на Столична община Йорданка Фандъкова по ...

Както днес в часовете по история учим за светлите периоди на България - по времето на хан Крум, например, на княз Борис І Покръстителя и сина му цар Симеон, на Асен и Петър и брат им Калоян, или по времето на Иван Асен ІІ, така след време в новата история на София ще се чете и говори за светлата ера на българската столица ПО ВРЕМЕТО НА ЙОРДАНКА ФАНДЪКОВА! Това е истината, колкото и да боли! Колкото и змии, гущери и всякакви други земноводни да бълват политическите й врагове от БСП, ДПС, "Атака", Бареков и другите политически лаладжии, които бъркат партийната пропаганда с управлението на град! Колкото и заговори да й плетат, колкото и платени тълпи от "недоволни" да пращат под прозорците на "Московска" 33!

Пребройте посторените за шест години детски градини, пребройте и тези в строеж, пребройте училищата - нови и пред завършване, пребройте обновените пазарите, обиколете парковете, поседнете в градинките, отбийте се до строящия се завод за отпадъци, минете по надлезите и естакадите, под подлезите... Попитайте и шофьорите какво мислят по въпроса...

Йорданка Фандъкова трябва да е следващият български премиер! И това няма да е партийно решение! Ако признатото от всички за най-слабо българско правителство след 89-та година е Беровото, правителството на Орешарски е най-вредното! С нищоправенето и с продажността си! Орешарски и хората му освен, че ги мързи да работят и са загубили всякаква вяра в себе си, са и най-откровените и най-безпардонните продавачи на националните интереси! В енергетиката, най-вече! Тяхното управленско време ще се запомни като умишлено загубено и съзнателно върнатото назад безвремие! Орешарски и хората му - слугинажът на Станишев и Местан, имат за задача да върнат държавата (и икономиката й!) колкото се може по-назад до "развития социализъм"! На този фон София на Фандъкова е оазис сред пустинята България! София с приноса й за БВП, с работните си места, с почти нулевата си безработица, с покритието на детските градини, училищате и търговските площи, със средната си работна заплата... Показатели, които - изненадващо и за Европейския съюз! - са над средните за общността!

Благодарение на успешната кметица, храбрата Йорданка Фандъкова! Софиянка-кореняк!

Фандъкова плаши със солени глоби строителя на завода за боклука

Започна строежът на Завода за механично-биологично обработване край село Яна. Съоръжението трябва да заработи през август следващата го...

Нека политиците вдигнат партийното си фередже и най-после видят това, което цяла България вижда! Фандъкова - следващ премиер на България! За да заприлича България поне малко на София!

Другото е от Лукавия! И от Луканов! От БСП и ДПС - също!

Автор: Валентин Стоев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com