Истерия на Острова: Жена крещи и обижда чуждестранни студентки!

22166

Напрежението около антиимигрантските настроения на Острова ескалира сериозно. Вече не става въпрос само за политическото и икономическо измерение на въпроса, той като този конфликт започва да "избива" дори на битово и ежедневно ниво.

Доказателство е шокиращ инцидент, при който жена започна да обижда две чуждестранни студентки в чакалнята на болница, пише "Дейли мейл".

2-минутно видео, заснето в събота вечерта в болница в Съфолк, показва жена на средна възраст, която крещи на Джина Томсън от Нигерия и нейна 21-годишна приятелка от Испания, и двете студентки.


Жената, явно фрустрирана, ги пита първо от къде са. След това започва с обидите: "Идвате тук и се пишете бедни. А аз не съм добре. Ние плащаме данъци, задници такива, а затъваме в тази криза".

Сцената се разиграла в 19:30 часа в чакалнята на болницата, където Томсън отишла с приятелката си заради изкълчен глезен.

"Какво става с тая шибана държава?", продължила да крещи жената.


В крайна сметка тя била усмирена от група сестри и парамедици, докато завършвала тирадата си с многозначителното "Тук става революция".

Двете студентки опитали да се защитят и да посрещнат истеричните изблици на англичанката със смях, но в последствие признали, че за пръв път се сблъскват с подобна дискриминация и че са се почувствали много зле заради обидите, тъй като са легални студентки и всяка година плащат солидни такси.

Редактор: Десислава Ушатова

Румънският посланик в Лондон: Бавна ви е икономиката, няма да идваме

Румънският посланик във Великобритания осмя съобщенията за негативна рекламна кампания на Обединеното кралство, която има за цел да раз...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com