Заблуден куршум едва не уби невръстен фен

9845
Заблуден куршум едва не уби невръстен фен

7-годишно момче оцеля на косъм след мача Бразилия - Мексико (0:0). Инцидентът стана на метри от фен зоната във Форталеза, където се игра срещата. Според очевидците малчуганът бил ударен от заблуден куршум. Той бил изстрелян от бандити, които пресрещнали запалянковци, гледали мача на видеостените, за да ги ограбят.

Бърза помощ успяла бързо да спаси момчето, което е било ударено в гърлото. 25 души се оплакаха, че са станали жертва на крадци на стадиона, а 18 са били преджобени във фен зоната. Има арестувани джебчии - повечето са малолетни.

Тиаго Силва: Медиите са виновни, че не получихме дузпа срещу Мексико

Капитанът на Бразилия Тиаго Силва е на мнение, че тимът му е трябвало да получи дузпа в мача срещу Мексико. Две минути преди края на р...

Бразилски фенове пък опряха пистолет в главата на холандец в Порто Алегре, защото ги дразнел. Коментирал прекалено високо и им пречел да се съсредоточат върху мача. Няколко други чужденци се опитаха да защитят "лалето", но бяха замеряни с чаши, докато полицията не въведе ред.

Бандити пък бяха спипани в краден "Фиат Уно". Те се изхитрили, като отрязали покрива му и го нашарили с цветовете на националното знаме за мача, но забравили да променят номера.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com