Във Великобритания 370 000 имигранти живеят от помощи

3308
Във Великобритания 370 000 имигранти живеят от помощи

Повече от 370 000 имигранти, допуснати във Великобритания, за да работят, учат или на ваканция, сега искат помощи за безработица. Това показват официални данни, каквито се събират за първи път, пише вестник “Дейли Телеграф”.

Имигрантите, които могат да искат помощи за безработица, жилищно настаняване или инвалидност, струват на данъкоплатците милиарди лири годишно.

Британски училища без бюджетно финансиране, отричат Дарвин

Британското министерство на образованието ще лиши от финансиране училищата, в които креационизмът се преподава като наука, съобщи The ...

В други държави мнозина в същата ситуация би трябвало да се върнат в родината си след изтичане на визата им или след прекратяването на трудовите им провоотношения.

Данните вероятно ще подновят дебата за щедростта на социалната система с оглед растящите опасения, че страната се е превърнала в дестинация за „туристи на издръжка”.

Също така, една трета от британците, които искат помощи за безработни, имат криминално досие, сочат резултатите от анализа на криминалните досиета на кандидатстващите. Десетки хиляди други престъпници също са подали молби за получаване на друг вид помощи, като например инвалидни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com