Взривове разтърсиха Загреб

5353
Взривове разтърсиха Загреб

Рано сутринта в миналата събота столицата на Хърватия Загреб е била разтърсена от няколко взрива, при които имало един ранен, предаде РИА Новости. Според в. "Вечерни лист" експлозиите са били между две и четири.

Взривовете са проехтели в западните части на града. Някои от тях са били толкова силни, че били чути в центъра на града. От полицията лаконично заявили, че експлозиите били няколко и че има един ранен човек, но не дали повече никаква информация за случилото се. След взривовете движението на автомобили в няколко от столичните квартали било блокирано от полицията, която вероятно е издирвала виновниците за гърмежите, добавя още КРОСС.

Серията експлозии проехтя две денонощия, след като - пак в западните райони на Загреб - беше взривена ж.п. линия по време на преминаване на влак по нея. И тогава нямаше жертви. Полицията все още не е заловила бомбаджията, нито пък е коментирала мотивите му.

Редактор: Е. Гигова

САЩ имали секретен план да взривят Луната

Какво би представлявал светът без Луната във вида, в който я познаваме? Това „на косъм“ сме щели за разберем преди около по...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com